'Seda ile çok güzel arkadaşlık yaşadık'

Ünlü şarkıcı Kibariye eskiden birlikte yaşadığı Seda Sayan'ın 10 numara değil, 15 numara bir insan olduğunu ifade ederek, "O kadar güzel bir kızdır ki, göründüğü gibidir. Merhametlidir, delikanlıdır, kalbi süperdir" dedi.

Ünlü şarkıcı Kibariye Show tv ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bugün programına konuk oldu. Şöhret basamaklarını turmanırken yaşadıklarını anlatan Kibariye, o dönemler birlikte yaşadığı ünlü sanatçı Seda Sayan'a övgüler yağdırdı.

'Seda ile çok güzel arkadaşlık yaşadık'

Tümer'in, "İstanbul'a geldikten sonra çalışmaya başladın ve yavaş yavaş şöhret oldun, sonra da patladın. Peki korktun mu?" sorusuna Kibariye, "Korktum ama şöhreti anlamıyordum. Yaşım küçük olduğu için mi, yoksa bir an önce para kazanıp anneme bir an önce para göndereyim diye mi bilmiyorum. Aklıma öyle korkular gelmedi" yanıtını verdi.

İlk önce yalnız kaldığını sonra Seda Sayan ile kaldığını belirten Kibariye, "10 numara insan derler ya, Seda 15 numara. O kadar güzel bir kızdır ki, göründüğü gibidir. Merhametlidir, delikanlıdır, kalbi süperdir. Ben ilk geldiğimde ne elbisem vardı ne makyaj malzemem vardı. Ne yol bilirim ne iz. Seda daha önce İstanbul'da olduğu için bana nazaran biliyordu. Okuma yazması da var, o beceriyordu. Ben onu yapamadım o zaman" dedi.

Çlıştığım gazinoya yakın bir otelde kalırken korktuğunu söyleyen Kibariye, "Turgut ağabey dedi ki, Kiboş bu böyle olmaz. Seda ile bir konuşalım bakalım Seda senle kalsın dedi. Seda ile beraber otelde kaldık. Hiç bir zaman da kalmam demedi. Çok da güzel bir arkadaşlığı vardı. Ama otelde sıkıntılar vardı, yemek sorunları oluyordu. Rahmetli Turgut ağabey'e bize göre bir ev bul dedim. Ve eve yerleştik Seda çok güzel dikiş diker, çok güzel yemekler yapar, ben de çok temizlik yaparım. Çok güzel arkadaşlık yaşadık. Allah'ın sevgili kuluymuşum demek ki" şeklinde konuştu.

Seda Sayan ile arkadaşlıklarının hala devam ettiğini ifade eden Kibariye, "Çalıştığımız için bir araya gelememiş olabiliriz ama kalplerimiz bir. Onun için Seda'yı çok ayrıcalıklı tutarım. O da çok çile çekti. Allah yerini kariyerini korusun" diye konuştu. BEYAZ GAZETE