Justin Timberlake kendini nasıl gizlemiş?

Fark edilmemek Justin Timberlake için alışıldık bir durum değil.

Fakat, aktörün 'In Time' isimli filminin tanıtımını yaptığı San Diego’daki bu yıl ki Comic-Con’da Timberlake tüm bir öğleden sonrayı pesinde hayranlarının çığlıkları ve paparazzi ordusu olmadan halka açık bir şekilde geçirdi.

Bunun sebebi Timberlake’in Susam Sokagi'ndan Ernie gibi giyinmiş olmasıydı. Gazeteci Chris Jones ve Timberlake Burt ve Ernie kostümleri giyerek San Diego Kongre Merkezi’ne gittiler.

Orada çok fazla dikkat çektiler, fakat bu şarkıcının alışık olduğu bir türden değildi. Timberlake şöyle konuştu: “İnsanlar fotoğrafımızı çekmek istediğinde bunun Ernie yüzünden olduğunu unuttum, çünkü o ben değildim.”

Jones, müzisyen ve aktör Timberlake’i maskesini çıkarıp kendisinden bunu beklemeyen hayranlarını şaşırtmaya teşvik etse de, Timberlake gizli kimliğiyle kalmayı tercih etmiş. Timberlake şöyle söylemiş: “Bunu nasıl olacağı konusunda bir fikrin yok. Eğer düzgün bir şekilde giyinirsem bazen New York civarında yürüyebiliyorum, fakat bu farklı.”

Timberlake birkaç saat sürse de gizli kimliğinden bayağı keyif almış ve Jones'a. “Hayatımın en unutulmaz anlarından birine tanıklık ediyorsun” demiş.