Eyvah! Eyvah! Ferhat Göçer bu sözlere çok kızacak

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in sevgilisi Ömür Gedik "Hayvanlar için soyunur, ne isterlerse yaparım" dedi.

Hayvan haklarıyla ilgili bir çok sosyal aktivitede yer alan hatta, hayvanlar için albüm bile yapan sinema yazarı Ömür Gedik ilginç bir itirafta bulundu.

Eyvah! Eyvah! Ferhat Göçer bu sözlere çok kızacak

Star Tv ekranlarında Berna Laçin ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın sunduğu "Yerden Göğe"ye canlı yayın konuğu olan Ömür Gedik "Hayvanlar için çekinmeden soyunabilirim." dedi.

YEMİN EDERİM SOYUNURUM
Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Sokak hayvanları için soyunur musunuz?" sorusuna "Soyunurum valla" diye cevap veren Ömür Gedik, yıllar içinde hayvanlar için tuhaf bir moda girdiğini ifade ederek "Elimden ne geliyorsa, bir işe yarayacağını bilirsem belli bir dozajda tabii ki yapabileceğimi yaparım. Sokak hayvanları için yemin ederim soyunurum. Hayvanlar için PETA'nın eylemlerine bile katılırım. " dedi.

Ferhat Göçer'in sevgilisi Ömür Gedik'in "Hayvanlar için soyunurum." açıklamasına ise ne yorum yapacağı ise magazin dünyasında, şimdiden merak konusu olmaya başladı.

BERNA ARICI ÖMÜR GEDİK'LE DALGA GEÇTİ
Ömür Gedik'in bu sözleri Twitter'de yankı buldu. Eski model yeni şarkıcı Berna Arıcı, Ömür Gedik'in "Soyunurum" sözlerine şu twitleriyle eleştiri getirdi:
"vah vah..vucuduna guveniyormuymus?"
"ferhat gocer izlicekmimis?benim sevgilim brezilali bana serbest hahaha"
"ben hem insanlar için, hemde hayvanlar için soyunurum. vucudana guvenen soyunsun☺"


BEYAZ GAZETE