Cenk Eren Demet Akalın ile neden kavga etti?

Ünlü şarkıcı Cenk Eren Demet Akalın'ın eski sevgilisi Önder Bekensir'in Bodrum'da işlerini bozdu mu? Eren, Demet Akalın'ın "Benim ismimi kullanıp gindeme geliyorlar" sözlerine ne cevap verdi.

Cenk Eren Demet Akalın ile neden kavga etti? Cen Eren bu soruya Star tv ekranlarında yayınlanan İpek Durkal ile Mehmet Coşkundeniz'in sunduğu Duymayan Kalmasın programında yanıt verdi.

Cenk Eren Demet Akalın ile neden kavga etti?

Önder Bekensir'in Bodrum'daki işleriyle ilişiğinin kesilmesinde kendisinin bir etkisi olmadığını söylen Eren, "Orada 6 mekan vardı. Bu 6 mekanın üçünde ben ortağım. Diğer ortağım benden rica etti. Önder bizim mekana girmemek kaydıyla diğer mekanlarda kalacaktı ama sonra onların arasında yaşanan şeyleri bilmiyorum. Bunun üzerinden 15 gün geçti Demet'le ayrıldılar. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Böyle bir şey yapmam. İstesem yapabilirdim çünkü ben ortaktım orada, Önder işletmecimizdi" şeklinde konuştu.

"BENİM BU SAATTEN SONRA ŞÖHRET OLMA DERDİM YOK"

Durkal'ın, "Sonrasında Demet'in bir barışma gayreti içinde olduğunu öğrendim" sözlerini üzerine ise Cenk Eren şunları söyledi:

"İnsan kırıldım mı kırılıyor. Demet'e seninle alakalı bir şey değil, sen karışma dedim. Karıştı ve hakikaten çirkin şeyler yazıldı. Ben hala arkasındayım, bana atfedilen sözlerin hiçbirini twitter'da yazmadım, onlar başka kullanıcıların yazdığı şeyler, hala durur bende. Demet'in benim ismimden faydalınıp gündeme geliyorlar diye bir lafı var. Benim bu saatten sona çok şöhret olma derdim yok. Ben başka taraftayım, başka işler yapıyorum.

Şöhret çok gelip geçici bir şeydir. Kolay şöhret olursunuz ama taşıyabilmek çok zordur. Çok fazla üst üste olaylar yaşandı, keşke yapmasaydı ama o yazılanlar söylenenler çok yenilip yutulacak şeyler değil." BEYAZ GAZETE