Selçuk Ural canlı yayında stüdyoyu bastı

Sanatçı Selçuk Ural, Cine 5 ekranlarında Yasemin Bozkurt'un sunumuyla ekrana gelen Buluşma Noktası isimli programda olay çıkarttı.

Cine 5'te yayınlanan Buluşma Noktası dün akşam baba-oğul ilişkilerini konu aldı.

Selçuk Ural canlı yayında stüdyoyu bastı

Bahar Öztan ve Yavuz Bingöl'ün babasının da katıldığı programda Selçuk Ural, Yasemin Bozkurt'un bir sorusuna sinirlenince canlı yayında olay çıkarttı.
Selçuk Ural'a oğlu Hakan Ural'la uzun yıllar süren küslüğünü sorunca olanlar oldu. Geçmişiyle ilgili soru almak isetemediğini kaydeden Selçuk Ural, kanalın verdiği reklam arasında Yasemin Bozkurt'a eski eşi için "Bana o kadınla ilgili soru sorma" diyerek azarladı.
"Basın beni yıllardır müzik hayatımla değil özel hayatımla haber yaptı" diyen Selçuk Ural bir anda sinirlendi ve stüdyoyu terk etti. Ural'ın canlı yayını terk etmesinin ardından Yasemin Bozkurt "Selçuk Ural yıllardır geçmişiyle barışmadı." dedi. Bu sözleri duyan Selçuk Ural sinirlerine hakim olamadı ve canlı yayına yeniden girerek sunucu Yasemin Bozkurt'un üstüne yürüdü.
Canlı yayında olumsuz tavırlar sergileyen Selçuk Ural, televizyon kanalının korumaları tarafından bina dışına çıkarıldı.

BEYAZ GAZETE