Sezen Aksu bir gecede ne kadar kazandı?

Kendisini Polyanna'ya benzeten Sezen Aksu, Kıbrıs konserindeki kaprisleriyle hem hayranlarını hem de otel yöneticilerini bunalttı.

Kıbrıs'da sahne alan Sezen Aksu, müşterilerine uyguladığı fotoğraf yasağı ve bitmeyen istekleriyle herkesi şaşırttı. Hayranlarına ambargo uygulayan Aksu, "Her yerde fotoğrafım çekiliyor. Beni bu gece kimse çekmesin. Sadece eğlenin" dedi. Minik Serçe'nin otelle sözleşmesine de fotoğraf yasağı koydurttuğu ortaya çıktı.

SÜRPRİZ İSTEMEDİ
Yaklaşık 1.5 saatlik sahnesi için 180 bin TL alan sanatçı, kendisi için otel tarafından hazırlanan özel sürprizleri de iptal etti. Kendisini Polyanna'ya benzeterek 'İnsanları mutlu ettiğim sürece mutlu oluyorum' diyen Aksu'nun mutsuzluğu otel yöneticilerini de bıktırdı.

MİNİK SERÇE DEV KAPRİS
Ekibi için 45 adet single oda isteyen Aksu, sahnede havaya bırakılacak 100 adet serçenin ise sahneye çıkmadan salınmasını istedi. Pop'un taçsız kraliçesi olarak anılan Minik Serçe'nin kendisi için özel taşlarla yapılan tacı bile alırken yüzü asıktı.

180 BİN TL'LİK AMBARGO
180 bin TL ile bayramda en yüksek parayı alan sanatçı olan Sezen Aksu, gazetecilerden sonra hayranlarına da fotoğraf yasağı uyguladı. Minik Serçe, kendisini izleyen 850 hayranını hüsrana uğrattı.