Kanal D ekranlarında bir tuhaf muhabbet

Kanal D'de yayınlanan Artiz Mektebi programında Müjde Ar yine bir bomba patlattı.

Her hafta söylediği sözlerle haber olmayı başaran Müjde Ar, bu hafta da yarışmacıya söylediği +18’lik sözlerle programa damgasını vurdu.

Tülay isimli yarışmacı canlı yayında eski ve yeni sevgilisinden bahsedince Müjde Ar’a malzeme verdi. Yarışmacı’nın gitarları çok sevdiğini söylemesi üzerine Müjde Ar bombayı patlattı. “Yavrum senin bu gitar merakın kaç yaşlarında başladı.” diyerek yarışmacıya seslenen Müjde Ar “ Gitarı seviyorsun ama, neyse ki başka aletleri daha çok sevmiyorsun.” diyerek canlı yayında yine +18’lik sözler sarf etti.

Bu sözlerle yetinmeyen Müjde Ar, yarışmacının çocuk taklidi yapması üzerine “ Bu Turgut Özal’ın küçük Turgut’u gibi bir şey mi?” dedi.

Kanal D ekranlarında bir tuhaf muhabbet

KÜÇÜK TURGUT OLAYI

"Onlar Küçük Turgut'la uğraşsın" sözü belden aşağı siyaseti başlatan söz olarak kabul edilir. Turgut Özal, 1989 seçimlerinden önce muhalefetteki Erdal İnönü'nün eleştirileri üzerine kullandığı bu lafı, Türkiye'de büyük yankı uyandırmıştı. Özal daha sonra bu lafı küçük torununu kast ederek söylediğini belirtse de siyaset tarihine geçti. İnönü konuyu soran gazetecilere ise, "Konunun uzmanları var; onlara sormak lazım." şeklinde cevap vererek Özal'a gönderme de bulunmuştu.

BEYAZ GAZETE