Haluk Levent'ten kopartan PANPİŞ yorumu

Ünlü sanatçı Haluk Levent canlı yayında Hilal Cebeci'yi çok kızdıracak sözler sarf etti.

Hilal Cebeci’yi tanımayan Haluk Levent, panpişin ne olduğu bilip bilmediği sorusuna ise “Sütyen mi?” diye cevap verdi.

Star Tv ekranlarında eki Kayahan Coşkun'un sunduğu Matrax'a canlı yayın konuğu olan Haluk Levent’in “panpiş nedir?” sorusuna verdiği cevap izleyenleri kahkahaya boğdu ancak, Hilal Cebeci bu cevaba oldukça kızacağa benziyor.

Radyo programı ile adından söz ettiren ve Türkiye'nin en çok dinlenen radyocusu olan Zeki Kayahan Coşkun, Haluk Levent’e Hilal Cebeci’nin resmini göstererek “Şimdi karşınızda olsa ne söylerdiniz?” sorusunu yöneltti. Hilal Cebeci’yi resimden tanımayan Haluk Levent “Tanımadım, hayır” dedi.

Haluk Levent'ten kopartan PANPİŞ yorumu

Zeki Kayahan Coşkun’un resimdeki bayanın Hilal Cebeci olduğunu söylemesi üzerine, Hilal Cebeci’yi anımsayan Haluk Levent “Gazetelerde bir iki olay var, galiba oradan biliyorum” diyen Haluk Levent “Panpiş” nedir?” sorusuna ise “Galiba biliyorum. Sütyen miydi?” diye cevap verince stüdyoda kahkaha tufanı koptu. Kahkahaların ardından “Rezil oldum değil mi? Böyle bir şey değil miydi yoksa? ” diyen Haluk Levent’in oldukça utandığı görüldü.

Programın diğer konuğu Elif Dağdeviren “Hilal Cebeci karşınızda olsa şimdi ne derdiniz?” sorusuna “ Hayırlı Ramazanlar dileyim, tatile almış kendisini” diye cevap verirken ünlü oyuncu Alp Kırşan ise bu soruya “Bu akşam bir planın var mı derdim” diye cevap verdi.

Zeki Kayahan Coşkun ise Hilal Cebeci’nin kendisini sosyal paylaşım sitesi Twitter’da engellediğini ifade ederek “Hakkım değil mi görmek? Panpiş olarak benim hakkım değil mi faydalanmak? Benim engelimi lütfen kaldır” diyerek Hilal Cebeci’ye Twitter engelini kaldırması için çağrıda bulundu.

Haluk Levent'ten kopartan PANPİŞ yorumu

Programda Haluk Levent şarkıcı Lal ile birlikte İbranice şarkıyı Filistin halkına göndererek büyük bir duyarlılık örneği gösterdi.

BEYAZ GAZETE