Justin Bieber parfümünü Selena'ya hediye etti

Justin Bieber'ın sevgilisi Selena'ya son hediyesi kendi parfümünden bir şişe olmuş.

Selena Gomez, erkek arkadaşı Justin Bieber'ın romantik olduğunu söylüyor. Genç popçunun sevgilisi Selena'ya son hediyesi kendi parfümünden bir şişe olmuş.

Bu yılın başında 'Someday' adlı parfüm çıkaran 17 yaşındaki genç şarkıcı "romantik" bir sevgiliymiş, fakat şarkıcı ve aktris Selena Gomez, sevgilisinin armağan ettiği parfümü her gün kullanmıyormuş.

Gomez şöyle konuştu: "Evet, o romantik biri. Dün bana yeni parfümünden bir şişe hediye etti. Aslında tek bir kokuya müptela birisi değilim. Tüm kokuları severim. Anna Sui'nin 'Summer of Love' kokusunu çok severim, çok güzel bir kokusu var."

Selena, yakın zamanda 'Love You Like a Love Song' isimli bir single çıkaracak, ve yeni bir filme başlıyor. Aktris bu yüzden gelecek aylarda sevgilisiyle birlikte tatile çıkacak pek zamanları olmayacağını söyledi: "Hayır, tatile çıkamayacağız, çalışıyorum. Tüm yaz turnem var ve sonra bir film çekiminde olacağım."

19 yaşındaki şarkıcı ayrıca 'Love You Like a Love Song' isimli şarkısının sevgilisi hakkında olmadığını söyledi: "Şarkı tamamen aşkın yorumu üzerine. Birine aşık olmak ve bunu hissetmeye başlamakla
ilgili. Çok iyi hissettiriyor, sadece onun yeniden ve sürekli olarak yeniden gelmesini istiyorsunuz."