Özcan Deniz, Alişan'ı istemedi!

Özcan, Alişan'ı istemedi! Uzun süredir kırgın olan Alişan ve Özcan Deniz Kıbrıs'ta pişti olmaktan son anda kurtuldu. Kıbrıs'ta iki farklı mekanda sahne alan ikiliden Özcan Deniz, Alişan ile aynı uçakta olmamak için menajerine talimat verdi ve eski dostuyla farklı saatlerde uçağa bindi.

Alişan'ın ise bu yaşananlardan haberdar olup olmadığı magazin çevrelerinde merak konusu oldu.

Prestij müziğin kapanmasından itibaren kavgalı olan Özcan Deniz ile Alişan, yıllar süren kırgınlıklarına yakın dostları Mahsun Kırmızıgül'ün 'Beyaz Melek' isimli filminin galasına beraber katılarak son vermişti. Ancak ikilinin arası kısa süre sonra Alişan'ın Özcan Deniz'in eski sevgilisi Fahriye Evcen hakkında, 'Almanya'dan geldiği dönemde onu tanıdığı ve 6 ay birlikte oldukları' yönündeki açıklamalarıyla tekrar bozulmuştu. Bu talihsiz açıklamalar karşısında Özcan Deniz, Alişan ile olan bağlarını tamamen koparmıştı.

O gün bugündür konuşmayan ikili geçtiğimiz hafta Yavru Vatan Kıbrıs'ta karşı karşıya geldi. İki farklı mekanda sahne alan ikiliden Özcan Deniz, Kıbrıs dönüşü Alişan'la birlikte aynı uçakta pişti olmamak için menajerini devreye soktu. Deniz, menajerine 'İstanbul'a Alişan'la aynı uçakta dönmek istemiyorum. Gerekeni yapın' şeklinde talimat verdi. Bunun üzerine menajeri Alişan'ın uçuş saatlerini öğrenerek ikilinin pişti olmasını önledi. Alişan'ın ise bu yaşananlardan haberdar olup olmadığı magazin çevrelerinde merak konusu oldu.