Erol Köse telekızlık yapanları açıklayacak

Erol Köse canlı yayında yine sanat camiasını kızdıracak açıklamalar yaptı.

Twittar'da ki açıklamaları ile gündem yaratan ünlü prodüktör Erol Köse canlı yayında yine sanat camiasını kızdıracak açıklamalar yaptı. Hülya Avşar'da Gülben Ergen'e, Hadise'den Hilal Cebeci'ye, Ayşe Özyılmazel'den Ayşer Arman'a varana kadar bir çok kişi hakkında görüşlerini açıklayan Erol Köse yine bazı starları kızdıracak açıklamalar yaptı.

DİPLOMAMI YIRTARIM


Star Tv'de yayınlanan "Yerden Göğe" ye katılan Erol Köse yine Hadise'ye yüklendi. Hadise'yi vergi vermemekle suçlayan Köse "Bu ülkeden vergi vermeyenlere gıcığım." diye konuştu. Hadise hakkında ki suçlamalarına canlı yayında devam eden Erol Köse ilginç bir iddia da bulundu. Aynı zamanda göz doktoru olan Erol Köse, Hadise'nin obez olmadığının kanıtlanması halinde doktorluk diplomasını yırtacağını söyledi.

HÜLYA AVŞAR İÇİ BOŞALMIŞ BİR ÜRÜN


Canlı yayında gündem yaratan açıklamalarına devam eden Erol Köse'den Hülya Avşar ve Gülben Ergen'de nasibini aldı. Hülya Avşar'a ağır sözlerle yüklenen Erol Köse "Hülya Avşar artık başarılı değil. Hülya hala ben Türkiye'nin en güzel kadınıyım diyor. Ben hala bir numarayım diyor. Hülya eksi bir bile değil. Hülya benim söylediklerime kızmaz çünkü Hülya ona buna bakmaz. Hülya sadece basında çıkan haber sayısına bakar. Bana göre Hülya Avşar kendi markasının içini boşaltmış bir üründür." dedi.

GÜLBEN BUGÜNLERE HÜLYA'YA ÇAKA ÇAKA GELDİ


Gülben Ergen'in güzel bulduğunu söyleyen Berna Laçin'e canlı yayında "yalaka" diyen Erol Köse, Gülben Ergen'in bugünlerine Hülya Avşar ile didişerek geldiğini söyledi. "Gülben bugünlere Hülya Avşar'a çaka çaka geldi" diyen Erol Köse, Gülben Ergen'in Hülya Avşar'ı taklit ettiğini söyledi. Gülben Ergen'in şu anda başarılı bir performans sergilediğini söyleyen Köse, aynı şeyi Hülya Avşar için söyleyemeyeceğini kaydetti. Hülya Avşar'ı başarısız bulduğunu dile getiren Erol Köse "Hülya Avşar konser verse dolduramaz, Hülya Avşar olsa olsa bayii toplantısına gider." diye konuştu.

TELEKIZLIK YAPANLARI AÇIKLAYACAĞIM


Hilal Cebeci'yi akıllı ve namuslu bulduğunu söyleyen Erol Köse, çok yakında sanat ve magazin camiasında telekızlık yapan manken ve pop starları belgeleri ile birlikte açıklayacağını da sözlerine ekledi.