Burcu Esmersoy hakkındaki haberlere ateş püskürdü

NTV'nin deneyimli ve güzel sunucusu Burcu Esmersoy medyada hakkında çıkan haberleri duyunca önce şok oldu sonrasında ise deyim yerindeyse ateş püskürdü.

Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi programında 'Sosyal Medya Müdürlüğü Koordinatörü' Kaan Sezyum, bir gazetenin internet sitesinde Burcu Esmersoy hakkında çıkan bir haberi Burcu Esmersoy’a aktardı.
Burcu Esmersoy hakkındaki haberlere ateş püskürdü
“Ünlülerin unutulmaz gafları” başlığı ile verilen haberde en büyük gafı yapan ikinci kişinin Burcu Esmersoy olduğunu gören Kaan Sezyum, haberde Burcu Esmersoy’un “Erkekler top görünce dokunmayı ve vurmaya çalışıyor, topu kıskanıyorum” şeklinde ki ifadelerini Burcu Esmersoy’a canlı yayında söyledi.
“Yok artık” diyen Burcu Esmersoy,sözlerinin ne anlama geldiğini anlamaya çalıştı. “ Tam cümleyi bilmiyorum ama, topu kıskanıyorum diyor ama, topu kıskanıyorum diyorsam bana mı dokunsunlar istiyorum diyor yani. Gerçekten saçma yani. Erkelerin bana vurmalarını mı istiyorum. Böyle mantıksız bir şeyi ben söylemiş olabilir miyim? Çok kıskancımdır ama böyle erkekler bana vursunlar falan gibi bir şeyde söylemem. Ne olabilir ki bu. ” dedi.

BEYAZ GAZETE