Ben zirveyi de yaşadım yerin dibini de gördüm

Şarkıcı Atilla Taş, eski prodüktörü Erol Köse'nin bir televizyon kanalında kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi. Taş, "Emel Müftüoğlu'yla beraber olmadım, eskiden çok yakın arkadaşımdı. Ben eğer başarısız olduysam hepsi benim yüzümdendir" dedi.

Atilla Taş, eski prodüktörü Erol Köse'nin bir televizyon kanalında, "Atilla başarısız olduysa ya da bittiyse Emel Müftüoğlu'yla beraberliği yüzünden" açıklamasına Arım Balım Peteğim programında yanıt verdi. Taş, müzik dünyasını neden bıraktığına ilişkin de samimi açıklamalarda bulundu.

Emel Müftüoğlu'yla ekiden çok yakın arkadaşım olduklarını belirten Taş, aralarında bir beraberlik yaşanmadığını söyledi.

Ben zirveyi de yaşadım yerin dibini de gördüm

"Eğer ben başarısız olduysam ki, ben bitmedim Allah'a şükür, yine konserlerime binlerce insan geliyor" diyen Taş, "Müziğe ben kendim ara verdim çünkü gerçekten çok yorulmuştum, çok soğumuştum. Zaten müzik dünyasının durumu belli. Albüm yapıyoruz satmıyor, para harcıyoruz ama o paralar bize dönmediği için ben albüm yapmıyorum. Ben eğer başarısız olduysam, bir insan nasıl başarısının sorumluluğunu nasıl alıyorsa başarısızlığının da sorumluluğunu almalıdır. Hepsi benim yüzümdendir, benim hatamdandır" şeklinde konuştu.

"ŞÖHRETİ KALDIRAMADIM"


Bazı hatalar yaptığını ifade eden Atilla Taş, "Şöhreti kaldıramadığım zamanlar oldu. çok büyük yanlışlıklar yaptım. Bir ara medya maymunu oldum, bunları itiraf ediyorum" dedi.

İşini çok ihmal ettiğini söyleyen Taş, "Beni belli yerlere getiren insanlara karşı çok yanlış ve terbiyesizce davrandım, çok şımardım. Ama bütün hatalarımı sevaplarıyla ben yaptım, kimse bunun sorumlusu değil" diye konuştu.

"BEN TOPRAĞIN ALTINA GİTMEDİKÇE BİTMEDİM"


"Ben zirveyi de yaşladım, yerin dibini de gördüm" ifadesini kullanan Atilla Taş şöyle devam etti:

"Daha gidecek yolum yok, bundan sonra başarmaktan başka çarem de yok. Ben çökelek satamam. Bundan sonra yine şarkı söyleyeceğim, yine kasetler yapacağım. Dinleyen sevecek, dinlemeyende televizyonunu kapatacak.

Kimseye muhtaç değilim. Ben toprağın altına gitmedikçe bitmedim. Ölene kadar müzik yapacağım. İnadına yaşayacağım, inadına da bu müzik dünyasında olacağım."


Atilla Taş'ın açıklamalarının ardından Erol Köse yayına telefonla bağladın ve Taş ile hesaplaştı. BEYAZ GAZETE

Ben zirveyi de yaşadım yerin dibini de gördüm