Chalie Sheen eski eşine mi dönüyor?

US Magazine'e göre Charlie Sheen eski karısı Brooke Mueller'e geri dönmek istiyormuş

Charlie Sheen ve Mueller 2009'da gürültülü bir şekilde boşanmışlardı, çünkü Mueller, Sheen'in boğazına bıçak dayayıp kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürmüştü. Bir kaynak dergiye çiftin "danışma aldığı ve terapi gördüğünü ve madde bağımlılığıyla mücadele eden Mueller'in tedaviye yanıt verdiğini" söyledi.

TMZ'ye göre, Sheen, Meller'i rehabilitasyondaki iyi halini ödüllendirmek ve onun doğum gününü kutlamak için eski karısını Meksika'ya götürmüş. Bir kaynak US Magazine'e şöyle konuştu: "Mueller çok hevesli görünüyordu. Charlie çocuklarının mutlu olmalarını istiyor ve eğer bir aileye ihtiyaçları varsa bunun için hazır olduğunu söylüyor. Çocuklar çok acı çekti ve son zamanlarda Charlie kendini çok suçlu hissediyor."

Sheen'in eski karısı Denise Richards'tan iki kızı, ve bundan önceki ilişkisinden de 26 yaşında bir kızı bulunuyor. Bir kaynak Sheen'in çocuklarını üzmekten nefret ettiğini ve kimsenin onun söylediği şeylere inanmadığını, fakat Şubat'tan beri söylediği her şeyin doğru olduğunu söyledi.