Türkiye'nin en iyisi eşim Mustafa Sandal

İkinci çocuğuna hamile olan ve Posle Mene adlı yeni bir single çıkaran Emina Sandal ile çok özel...

İkinci çocuğuna hamile olan ve Posle Mene adlı yeni bir single çıkaran Emina Sandal,''Mustafa'nın çocuğunu doğurmak bana Allah'ın bir lütfu diyor. ''Eşimin hayranıyım;hemde çok'' diyen Emina, Türkiye'de en beğendiği şarkıcı ve oyuncunun da eşi Mustafa Sandal olduğunu söylüyor.

Doktor hamilesin deyince ilk ne söylediniz? Neler hissettiniz?
Bir süre hiçbir şey konuşamadım.Sonrasını da hatırlamıyorum zaten. Çok heyecanlandım,acayip mutlu oldum.Allah herkese nasip etsin.

Bu sefer kız mı olsun istiyorsunuz?
Herkes bu sefer kız olacak diyor ama benim için önemli olan sağlıklı olması. Klasik olacak ama vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun bana yeter.

Başka çocuk yapacakmısınız; 2 yeter mi ?
2 çocuk ideal ama yeni bebişi kucağımıza alıp büyüttükten sonra belki bir tane daha isteyebiliriz. Bu konuda net bir kararımız yok.

Kariyerinize ara mı vereceksin ?
Hayır, ara vermeyeceğim ama kendimi çok yormayacağım. Sırbıstan'da çok güzel bir single çıkardım.Tepkiler muhteşem. O proje ilgili çalışmalarım oldukça gideceğim.

Biz sizden Türkçe albüm beklerken bebek haberi geldi. Albümü ertelediniz mi ?
Türkçe single çıkaracaktım.Hatta bir şarkı hazırlamıştım. Ama şu durumda böyle bir koşuşturma içine girmek istemediğim için erteledim. Türkiye'de Türkçe single çıkarılması gerektiğine inandığım için ülkemde piyasaya sürülen çalışmayı burada çıkarmadım

Sinema veya dizi teklifin geliyor mu ?
Teklifler var projeye inanırsam neden olmasın.

En çok beğendiğiniz şarkıcı ve oyuncu kim Türkiye'de ?
Benim buna yanıtım her zaman Mustafa Sandal'dır. Mustafa önce müzisyendir. 200'den fazla piyasaya çıkmış sözü ve bestesi var.Türkiye'nin en önemli seslerine şarkı vermiş,en çok satan (Gölgede Aynı) imza atmış. Ama oyunculuk kanında var.New York'ta Beş Minare'deki performansını herkes ayakta alkışladı.Başrolde Aşk'ta da çok iyi. Ne yalan söyleyeyim eşimin hayranıyım. Hem de çok..

Bundan sonraki planlarınız neler ?
Yeni bebeğim, Yaman, Mustafa ve yeni şarkılar... Yakın gelecekte sadece bunlar olacak hayatımda...

İstanbul'da hala alışamadığınız neler var?
Trafik sorunu herkesi olduğu gibi beni de bazen sıkıyor. Ama İstanbul'u çok seviyorum. Dünyanın en güzel ve en yaşanır şehirlerinden biri.