Nazan Öncel 'Tuğba boş oturmasın' dedi!

Nazan Öncel'den, son çalışmasına ismini veren '100 Derece' isimli şarkıyı alan Tuğba Ekinci, single'ı ünlü sanatçının isteğiyle çıkardığını söylüyor: Nazan Hanım, 'Tuğba neden boş oturuyor?' diye kızıp da bu şarkıyı gönderince, ben de single yaptım!

Çılgın şarkıcı Tuğba Ekinci, Nazan Öncel'den aldığı 'Yüz Derece' adlı single'ını geçtiğimiz hafta dinleyicilerle buluşturdu. Son iki single'ını Nazan Öncel'in desteğiyle çıkaran Ekinci, projelerini ve Öncel'le arkadaşlığını anlattı...

'100 Derece' adlı single'ınızla nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Şarkı, birçok video paylaşım sitesinde yaklaşık 400 bin kez tıklanmış. Bu şarkı, geçtiğimiz yıl çıkan 'Yanma Demezler'den biraz daha fazla sevildi galiba... Single'da bir de 'Yalan mı?' adlı bir şarkım var. Onun da '100 Derece' kadar sevileceğini düşünüyorum.

DÜNYA TATLISI BİRİ...

Geçtiğimiz yıl çıkardığınız single'ınızda olduğu gibi, bunda da yine Nazan Öncel'den aldığınız bir şarkıyla çıkış yaptınız. Bu şarkıyı nasıl aldınız?
Aslında yazın single yapmak istemiyordum. Kışın albüm yaparım diyordum. Nazan Hanım, "Tuğba neden boş oturuyor?" diye kızmış. Sonra bana '100 Derece' adlı şarkıyı yolladı. Single yaptık. Zaten bu şarkı kışın söylenmezdi. Ben de hemen okumak istedim.

Nazan Öncel'le nasıl bir araya geldiniz?
'Kondom' adlı şarkıma kadar sivri çıkışları olan, dikkat çekmeyi seven bir kız olmayı tercih etmiştim. Sonra daha profesyonel şeyler yapmak istedim. Nazan Hanım, çok beğendiğim ve tanışmak istediğim bir sanatçıydı. Menajerlerimiz vasıtasıyla tanıştık. Dünyanın en tatlı insanı olduğunu gördüm. O da beni çok sevdiğini söyledi.

Nazan Öncel'in eşi Akşit Togay ile menajeriniz Murat Kankılıç'ın ortaklığı nasıl oluştu?
Nazan Hanım'a beni şarkıcı olarak nasıl bulduğunu sordum; "Çok dikkat çeken, her yaptığı konuşulan bir kızsın. Ben bile seni böyle sevdim, sen ne yapsan sevilir" dedi. 'Yanma Demezler' adlı şarkıyı verdi. Onun ardından menajerim Murat ile P&M şirketine ortak oldular. Bize bu şansı Nazan Hanım ile eşi verdi. Aslında kendi ekipleri var. Böyle bir şeye ihtiyaçları yok ama bizi sevdikleri için böyle bir iş girişiminde bulundular.

BİR TANIŞSAK TARKAN BENDEN KOPAMAZ!

Kral Müzik Ödülleri'nde Tarkan sahnedeyken sizin de sahneye fırlamanız çok konuşuldu. Bu kadar tepki alacağınızı tahmin etmiş miydiniz?
Şovu çok seviyorum. Her zaman şov kadını olduğumu söylüyorum. Ayrıca Türkiye'de ödül törenleri çok sıkıcı geçiyor. Bunu, geceye renk katmak amacıyla yaptım. Tarkan sahneye çıkıp şarkısını söylediğinde aklıma böyle bir şey yapmak geldi ve sahneye çıktım. Biraz da onun dikkatini çekmek için yaptım. Onunla tanışsak, benden kopamaz! Çok iyi arkadaş oluruz. Tarkan benim yaptığım şeyi yanlış anladı. Ortamda bir anlaşma varmış gibi hissetti ve kaçtı. Ortak arkadaşlarımızdan öğrendim ki, sonradan yapmaya çalıştığım olayı anlamış ve hoşuna gitmiş. Sahnede Tarkan ile düet yapmak istediğimi söylemiştim. Mutlaka Tarkan'la o düeti yapacağım.

YAŞAR" href="https://www.beyazgazete.com/ebru-yasar.html">EBRU YAŞAR İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Albüm çıkarmayı düşünüyor musunuz?

Kış ortasında yeni bir albüm çıkarmak istiyorum ama bu albüm diğerleri gibi olmayacak. Şimdiye kadar yaptıklarımdan çok farklı bir çalışma olmasını istiyorum. Nasıl bir ekiple çalışacağıma henüz karar vermedim. Fantezi, arabesk ya da sanat müziği ağırlıklı bir albüm yapabilirim. Ne kadar ud, klarnet varsa, hepsini stüdyoya sokmayı düşünüyorum.

Neden böyle bir karar verdiniz?
Şimdiye kadar yaptıklarımdan farklı bir çalışma olmasını istiyorum. Albüm şarkılarını da Selami Şahin gibi isimlerle iletişime geçip almak istiyorum. Eski şarkılardan da okumak istiyorum. Aslında farklı bir albüm yapmak, Yaşar" href="https://www.beyazgazete.com/ebru-yasar.html">Ebru Yaşar geçtiğimiz günlerde benim için 'civciv' benzetmesini yaptığında aklıma geldi. "O benim daha bülbül tarafımı görmemiş demek ki" dedim. Onunla polemiğe girmek istemiyorum. Onun için çok üzülüyorum. Albümünü yaptı ama şarkıları hâlâ duyulmuyor. Sesi çok iyi ama yanlış şarkı seçimleri yapmış sanırım.

OYUNCU MENAJERLİĞİNE BAŞLAYACAĞIM

Oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?

Pek düşünmüyorum çünkü kamera önünde olmaktansa kamera arkasında bir şeyler yapmayı daha çok seviyorum. Ama iyi bir proje çıkarsa oyunculuk da yapabilirim. Oyunculuk yapmam için çok teklif geliyor, onları da değerlendiriyorum. Ama şimdilerde oyuncu menajerliği yapmaya karar verdim.

Kast ajansı mı kurmayı düşünüyorsunuz?
Hayır, kast ajansı gibi çalışmayacağım. Birkaç oyuncu adayı alıp onların üzerinde yoğunlaşacağım. Bu projeyi önümüzdeki aylarda hayata geçireceğim. Bu işten çok zevk alacağıma eminim. Eski erkek arkadaşlarımın hepsi oyuncuydu. Onların iş hayatında benim de bir yerim var. Ben bu işlere erken başladığım için bilinçliydim; onlar da piyasaya yeni yeni giriyorlardı. Kabiliyetleri benim yönlendirmelerimle birleşince çok iyi yerlere geldiler. Yakın çevremde birçok kişi onlara olan desteğimi bildiği için menajerlik şirketi kurmamı söyledi. Zaten menajerlikte hiç zorlanmayacağım. Bu mesleğe ilk atıldığımda oyunculuk yapmıştım. Yapımcı, yönetmen; birçok kişi tanıyorum.