İstanbul Boğazı'nda 'Sam' yeli!

Bu yazın en merak edilen konserlerinden birine kızları Şevval ve Şehnaz Sam'la birlikte Leman Sam imza attı. Yurdun farklı yörelerindün türküler, dünya müziğinden örnekler ve anılarıyla Sam'lar dinleyicilerine keyifli bir gece yaşattı.

İstanbul Boğazı, önceki akşam çok renkli bir konsere ev sahipliği yaptı. İlan edildiği tarihten itibaren 2011 yazının en çok yazılan, yorumlanan, merak edilen, talep gören konseri haline gelen Leman Sam ile kızları Şevval ve Şehnaz Sam’ın konseri büyük ilgi gördü. Kuruçeşme Arena’yı dolduran binlerce müziksever, hem müzik dinledi hem de eğlenceli bir gösteri izledi.

Leman Sam’ın kızları Şehnaz ve Şevval Sam’ın çocukluk günlerini anlatarak renklendirdiği gece kahkaha dolu anlara sahne oldu. Gecede sürprizlerin ardı ardası kesilmedi. Sam’lar kâh kanto, kâh Karadeniz türküleri, kâh rock şarkıları, kâh Azeri türkülerini sevenleriyle bir ağızdan söyledi. Dünya müziklerini de yakından takip eden müzisyenler, son dönemde herkesin dilinde olan Zaz’ın ‘Je Veux’ şarkısını da seslendirdi. Şehnaz Sam’ın davul, Şevval Sam’ın kaşık çalması da gecenin sürprizleri arasında kayda geçti.