Onu da öldürdüler

Çarşamba günü sosyal paylaşım sitelerinde Jackie Chan'in öldüğü yönünde yalan haberler dolaşmaya başladı

Fakat yıldız hala hayatta ve gayet iyi. Hong Kong’lu aktörün adı Twitter’da ünlülerin sahte ölüm haberleri yönünde dolaşan dedikodulara karıştı. En son dedikodu ise efsane aktörün sevenlerinin dikkatini 'Rip Jackie Chan' isimli yeni bir Facebook sayfasına vermesiyle ortaya çıktı. Şimdiden 50,000 takipçisi olan sayfada aktörün smokin giymiş bir resmi ile ‘R.I.P. Jackie Chan (8/17/11)’ mesajı bulunuyor.

'Rush Hour' yıldızı hakkında Mart ayında da sahte ölüm haberleri çıkmıştı. Twitter’da dolaşan sahte ölüm haberinde yıldızın İsviçre’de kayak yaparken öldüğü söyleniyordu. Aktörün basın sözcüsü Facebook sayfasına şöyle bir mesaj yazdı: "Jackie Chan hayatta ve gayet iyi. Birçok sosyal paylaşım sitesinde ve online haberlerde yazıldığı gibi kalp krizi geçirmedi ve ölmedi.”

Açıklamaya eklenen bilgide aktörün yakında çıkacak olan film için çalıştığı ve çok yoğun olduğu söyleniyor. daha önce haklarında sahte ölüm haberleri çıkan isimler arasında şarkıcı Etta James ve Playboy patronu Hugh Hefner de var. Chan geçtiğimiz günlerde Çin Halk Cumhuriyetini kurmaya çalışan ve Kral Rejimini reddeden milliyetçiler hakkındaki 1911 (Xinhai Geming) filminin çekimlerini tamamladı.