Drew Barrymore çocukluğunu yaşayamadı

Drew Barrymore “Normal bir çocuk hayatı” yaşamadığı için pişmanmış

Yedi yaşında ‘E. T.' filmi ile dünya çapında üne kavuşan ve 13 yaşında rehabilitasyona giren aktris okula gitmek gibi normal çocukların yaşadığı deneyimleri yaşayamamış. Yıldız son olarak Kenya’ya gittiği seyahatte ordaki çocukların sahip olduğu okuma isteğinden “çok etkilenmiş”.

World Food Programme (Dünya Gıda Programı) Vakfı kapsamında Kenya’daki bir ilkokula giderek yiyecek ve su yardımı yapan yıldız, bu seyahati hakkında şöyle konuştu: “Çok etkilendim. Ben de okula gitmedim. Çalışıyordum ve normal bir çocuk hayatı yaşamadım. Bu çocukların okumak konusunda neden bu kadar istekli oldukları, bu kadar uzaklara yürüdükleri ve sınıfları doldurduklarını öğrenmek istedim.”

Drew Barrymore çocukluğunu yaşayamadı

Drew Kenya’ya yaptığı ziyaret sırasında üçüncü dünya ülkelerinde yaşayan insanlara para yardımı yapmanın ne kadar önemli olduğunu, çünkü bu yardımların o insanların hayatları üzerinde pozitif etkilerinin olduğunu farkettiğini söyledi.

Aktris sözlerine şöyle devam etti: “Bu çocukların sürekli başkalarına yardım eden mesleklerden bahsetmeleri muhteşem. İnsanlar bir vakıf vasıtasıyla para göndermek konusunda güvensiz olabilirler. Fakat böyle kalbinize dokunan birşey bulduğunuzda, bu kendi problemlerinizin ötesine bakmanız için size cesaret veriyor ve bir birey olarak bir etki yaratmak için küçük adımlar atmaya başlıyorsunuz. World Food Programme muhteşem bir organizasyon. Bu vakıfa yardım eden Christina Aguilera ve Jim Carrey gibi bir çok ünlü var.”