Justin Bieber 'şımarık' olmadığını söyledi...

Genç şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'dan Asya'ya giden American Airlines uçuşunda problem çıkardığı dedikodularını duymadığını belirtti.

Fox haberleri muhabiri, yıldızın uçuş sırasında hosteslere zorluk çıkardığını ve pilot ile fotoğraf çektirmeyi reddettiğini söylemişti.

Bu hafta Hollywood’daki Katsuya Restoran'dan ayrılırken, Bieber bu spekülasyonlar hakkındaki kızgınlığını Tmz.com’a dile getirdi: “Böyle bir haberi hiç duymadım,” diyen yıldız şunları ekledi: “Bence duyduğunuz herşeye inanamamalısınız... İnsanlar habire birşeyler uydurup duruyor. O haberlere göre ben şu an ölüyüm... İşte bu da dedikodu.”

Justin ile ilgili doğru olan tek haber ise kendisinin çöpçatanlık marifetleri. 17 yaşındaki yıldız Kim Kardashian’ın kardeşi Kendall Jenner’a Twitter’dan yakın arkadaşı Julian Swirsky ile bir randevu düşünüp düşünmeyeceğini sordu. Şarkıcının beklemediği bir şekilde Jenner bunu kabul etti, ancak bir şartla, ikili Justin ve kız arkadaşı Selena Gomez ile beraber çifte randevu şeklinde görüşeceklerdi.

Diğer hareket Swirsky’den geldi, kendisi Kendall’ın “restoranı seçmesini” istedi. Uzun süren bir dünya turnesinden sonra, Justin simdilerde ikinci stüdyo albümünün çalışmalarına başlamadan önce bir aylık bir tatil yapıyor.