İvana Yurdal'ın abisi devreye girdi: Konuşma Hatem

Yurdal-Ivana Sert çifti arasında yaşanlara, Hatem Yavuz'un iddiaları da eklenince Sert Ailesi devreye girdi. Ağabey Ünsal Sert, Yavuz'a telefon açtı; 'Daha fazla konuşma, halledelim' dedi. Geri adım atmayan Yavuz, 'Kanıtlar konuşacak' diye yanıt verdi

İşadamı Yurdal Sert’in ihanetle suçlayıp 10 milyon TL istediği eşi İvana Sert “Bizim çok paramız yok. Benim bildiğim 3 tane evimiz var” dedi

Eşi Yurdal Sert’in “Beni en yakın arkadaşım Hatem Yavuz ile aldattı” iddialarıyla zor günler geçiren İvana Sert, boşanma ve mal varlığı paylaşımını VATAN’a anlattı:

-Yurdal, ihanet iftirasını para için yapıyor. (O kadar çok mal varlığınız var mı? sorusuna) Öyle sanıldığı gibi çok paramız yok. 3 evimiz var. Metrocity’de daire, Çubuklu’da villa, Bodrum’da villa. İnanmıyorsanız gidip tapulara bakın. Benden 10 milyon TL tazminat istiyor ama o kadar paramız yok. Yine de avukatımla bakacağız. Belki hesaplarımızda bilmediğim para ya da mal vardır.

- Yurdal beni en son boşanma davası açtığı gün aradı. ‘Hatem’in evine polis gidiyor. Seninle ilgili bir şey çıkarsa hapse gireceksin’ dedi. En son sözleri buydu. Halbuki o güne kadar her şey normaldi. Biz oğlumla şu an Fethiye’deyiz. Planımız Yurdal’la birlikte Bodrum’a geçmekti. Hatta her telefon açtığında ‘Seni çok seviyorum, ne olur affet’ diyordu. Ateş’le konuşmak istiyordu.

- Sert soyadından ne olursa olsun vazgeçmek istemiyorum. Yurdal’ın rahmetli babasını çok seviyordum ve bu yüzden bu soyadı benim için çok büyük, çok önemli. Bu soyadına leke getirmedim. Kendi kurduğum, yarattığım markanın adı İvana Sert. Onun patentini aldım. İş hayatında da hep kullanacağım.

‘İhaneti ispat edecek yoksa boşanmam’

İvana Sert “Yurdal bana normal bir boşanma davası açsaydı kabul eder hemen boşanırdım. Ama bu çirkin iddialar karşısında ondan boşanmayı kabul etmiyorum. Bana ya bu iddiaları kanıtlayacak ya da benden özür dileyip ‘Beni affet sana iftira attım, yalan söyledim’ diyecek. O zaman boşanırım. Çünkü kendimden hiç şüphem yok, yanlış yapan ben değilim” dedi.

Yılın skandalında sular durulmuyor... AKŞAM'ın 'Seks kasetleri polise teslim' haberi gündeme bomba gibi düştü. Eşi Ivana Sert'e boşanma davası açan Yurdal Sert'in, ihanetle ve gizli çekimle suçladığı Hatem Yavuz, içinin rahat olduğunu söyledi.

KANITLAR VAR
Önceki gün evini basan polislere, içinde seks görüntülerinin olduğu kasetleri teslim eden Yavuz, Yurdal Sert'in ağabeyi Ünsal Sert'in kendisini aradığını iddia etti. Hatem Yavuz, 'Ünsal Bey Bodrum'da tatil yapıyormuş. Benim açıklamalarımdan sonra daha fazla konuşmamamı istedi. 'Gel konuşup, halledelim' diyor. Benim artık konuşacak bir şeyim yok. Yurdal yüzünden evime polisler gidi. Bundan sonra kanıtlar, belgeler konuşacak' dedi.

ANNESİ ŞOKTA
Yurdal Sert'in ailesiyle de arasının çok iyi olduğunu ifade eden Hatem Yavuz, 'Annesi Yurdal'a 'Senin en mert arkadaşın Hatem. Git sadece Hatem'le takıl' diyordu. Bu olaylardan sonra annesiyle hiç konuşmadık. Ben eminim şu an şoktadır. Ne olduğunu anlamaya çalışıyordur. Çocukları Ateş'i kimseye emanet etmezler ve sadece bana bırakırlardı. Oğlum Salim ile Ateş'in bile sıkı bir arkadaşlığı var. Ben Salim'e kaşlarımı çattığımda Ateş gidip ona sarılır bana, O benim kardeşim, ona niye kızıyorsun' derdi. Olanlar çok canımı sıktı' diye konuştu.

Ivana Sert'e boşanma davası açan Yurdal Sert, eşi ile 10 yıllık arkadaşı Hatem Yavuz'un ilişkisi olduğunu iddia ediyor. İddiaları reddeden Hatem Yavuz ise 'Ivana'ya tazminat ödememek için karalama kampanyası yapıyor' diyor.

AKŞAM-VATAN