Mete Okay İnan: Ailem evliliğimin arkasında

Ebru Destan ile evlendiği için ailesinin mirastan mahrum edeceği iddia edilen Mete Okay İnan ilk kez konuştu: “Ebru ile evlenmeme ailem saygı duydu ve hep yanımda oldular..”

İşadamı Mete Okay İnan’la 1,5 ay önce nikah masasına oturan Ebru Destan’ın, İnan ailesi tarafından “İstenmeyen gelin” ilan edildiği öne sürülmüştü. Hatta bu evlilikten dolayı Mete Okay İnan’ın ailesi tarafından mirastan mahrum bırakılacağı iddialar arasındaydı. Tüm bu söylentiler üzerine sessizliğini bozan Mete Okay İnan şunları söyledi; “Eşim Ebru Destan’la sevgi ve samimiyet temelli bir evlilik yaptık. Ailem de bu kararımıza saygı duydu ve evliliğimin sonuna kadar arkasında durdu.

Biz bağları çok kuvvetli bir aileyiz ve bugüne kadar aileme karşı hep sorumlu, işinde gücünde biri oldum. Aynı şekilde muhterem annem, babam ve kardeşlerim de hep yanımda oldular. Aile hayatımı medya önünde tartışmayacak bir kişilikte olduğum için bugüne kadar hep sustum. Ailemi rencide edici haberlerin ardı arkası kesilmeyince konuşmaya karar verdim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki haberlerin tamamı asılsız. Ve devam ederse avukatımız Aydın Kurban yasal işlemleri başlatacaktır.”