Eva Mendes ekmekten vazgeçmiyor

Eva Mendes, insanların kendisini ekmek yerken gördüklerinde şaşkına döndüklerini söyledi.

Güzel aktris çoğu Hollywood yildizlari gibi olmadığını söyledi. Ünlü oyuncu karbonhidrattan uzak durmadığını, ve bunun sağlıklı olduğunu söylüyor.

Ünlü yıldız şöyle anlattı:

“Çok farkinda besleniyorum, yani bu ne yediğim, vücudumu nasıl beslediğim ve ne kadar su içtiğimle alakalı. Kırmızı et yemiyorum fakat çok fazla balık ve esmer pirinç tüketiyorum. Ekmeği de çok seviyorum. İnsanlar beni restoranlarda ekmek yerken görünce çok şaşırıyorlar. Yine de daha çok kepekli ekmek tüketiyorum. Eğer tehlikede olduğumu hissedersem yiyeceklerden uzak duruyorum; yani beyaz makarna, beyaz pirinç ve beyaz ekmek. Bunlardan uzak kalmak bana yetiyor.”

Sağlıklı beslenmesinin yanı sıra Eva güzel vücudunu yaptığı egzersizlere borçluymuş. 37 yaşındaki güzel yıldız şöyle anlattı: “Spor salonuna haftada üç kez gidiyorum, aynı şeyleri çok fazla tekrarlamıyorum, kalbim hızla çarpmaya başlıyor ve tüm vücuduma yetiyor. Normalde hızlı ve uzun koşuyorum. En az 35 dakika kardiyo çalışıyorum. Fakat süreyi iyi kullanırsanız aynı zamanda daha çok çalışabilirsiniz. Daha sonra bir saat boyunca ağırlık çalışıyorum. Hafta da iki kez de yoga yapıyorum. Yoga hocam tamamen bana özel, ihtiyaçlarıma cevap veren bir program yaptı.”