Sinan Akçıl'a Sibel Can'dan veto

Sinan Akçıl'ın Tatlıses'e 'Mucize' adında parça yaptığını açıklaması; albümünde aynı isimde şarkısı bulunan Sibel Can'ı kızdırdı: 'Bir daha Sinan'la çalışmam!'

Bazı şarkılarının çalıntı olduğu iddialarıyla gündeme gelen Sinan Akçıl, Sibel Can'ı kızdırdı. Her şey; Akçıl'ın İbrahim Tatlıses'e "Mucize" adında bir şarkı yazdığını açıklamasıyla başladı. Can, son albümünde de çalıştığı Sinan Akçıl'ın bu sözleriyle neye uğradığını şaşırdı. Albümünde 'Mucize' adlı bir parçası olan Sibel Can, şunları söyledi:

ÇOK KIRGIN VE KIZGIN
"Klip çekeceğim şarkımın adı da 'Mucize.' Bunu bilen Sinan Akçıl'ın albümümde bir şarkısı olmasına rağmen böyle bir tavır takınması beni çok üzdü. Bir daha asla Sinan'dan şarkı almayacağım." Sibel Can'ın yanı sıra; Mucize'nin söz yazarı Ulaş Ay ile bestecisi Bülent Özdemir de Sinan Akçıl'a tepki gösterdi.

İBO DA ÇOK ÜZÜLDÜ!
Sibel Can'ın öfkesini ortak arkadaşlarından duyan İbrahim Tatlıses, ünlü şarkıcıya ulaşmaya çalıştı. Söylenenlere göre; İbo, Can'ı kırmamak için Sinan Akçıl'dan kendisi için yazdığı 'Mucize' isimli şarkıyı almayacak.

'MUHATABIM BİLE OLAMAZ'
Mucize'nin bestecisi olan usta müzisyen Bülent Özdemir, Sinan Akçıl için şöyle konuştu: "O arkadaş muhatabım değil. Adını bile anmam. Kendisi bir İspanyol şarkısını da tornistan edip, kendi adıyla satmıştı."

YENİ KLİBİNİ MUCİZE'YE ÇEKECEKTİ
Ünlü sanatçı, 'Mucize' isimli şarkıya klip çekme hazırlığında olduğu için Sinan Akçıl'a öfkesinin arttığını söyledi.

Ulaş Ay ise şunları söyledi: "Şarkının sözleri benim ama konuşma hakkı ustam ve ağabeyim Bülent Özdemir'indir. Ben konuşmak yerine yeni şarkılar yapmaya bakıyorum."