Tarkan, kimsesiz çoçukları unutmadı!

Türk Popunun Megastarı Tarkan, Kocaeli'nde verdiği konserden önce, Sosyal Hizmetler'e bağlı Kassel Çocuk Köyü'nü ziyaret edip, çocuklarla vakit geçirdi. Basından gizli tutulan bu ziyaret kapsamında Tarkan, Kassel Çocuk Köyü'nde kalan çocuklarla sohbet etti, onlara hediyeler verdi.

Tarkan, konserinin olduğu gün İzmit’e saat 16:30 gibi geldi. Kocaeli İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile MİKADER’in organizasyonunda Kassel Çocuk Köyü’ne giden Tarkan, iki saat boyunca merkezi dolaştı, tüm çocuklarla sohbet etti. Çocukların sorularını yanıtlayan, onlarla bol bol fotoğraf çektiren Tarkan, konseri öncesi enerji depoladı. Tarkan da bu ziyaretten büyük keyif aldı.

Tarkan, bu organizasyonu düzenleyen İl Sosyal Hizmetler Müdürü Hamdi Kadıoğlu’na teşekkür etti. Kadıoğlu da çocukları son derece mutlu eden bu davete katılımı nedeniyle Tarkan’a kurum adına bir şilt takdim etti. Ziyaret sırasında, Kassel Çocuk Köyü’nde çocukların kullandığı çok amaçlı salona klima tesisatı kurulması yönündeki talebe de olumlu yanıt veren Tarkan, gereğinin yapılması için asistanına talimat verdi.

MİKADER (Minik Kalplerle El Ele Derneği) Başkanı Nesrin Ercan da, dernek olarak faaliyetlerinden söz etti. Ercan, gelen talep üzerine Kocaeli’de iki çocuk evi açtıklarını, iki minibüs ve bir özürlü otobüsü aldıklarını belirtti. Nesrin Ercan, Tarkan’ın da aslen Kocaeli Karamürselli olduğunu hatırlattı ve çocuklara olan desteğinin devam edeceğinin bilinmesini istedi. İki saatin sonunda Tarkan, Kassel Çocuk Köyü’nden alkış ve sevgi gösterileriyle tekrar buluşmak üzere uğurlandı.

Tarkan, kimsesiz çoçukları unutmadı!