Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti Londra'ya taşındılar

Thames nehri kenarında bulunan ve "İngiltere'nin Hollywood'u" haline gelen Richmond semtindeki evlerine taşındılar

Çiftin komşuları arasında, Sandra Bullock, Johnny Depp ve Michael Douglas ile eşi Catherine Zeta Jones da bulunuyor. Ünlü aktör George Clooney ise semtten daha yeni ayrılan isimlerden biri.

Richmond semtinin en önemli özelliği, Londra'nın ünlü Shepperton Stüdyo'larına yakınlığı ve bu nedenle oyuncuların arasındaki popülerliği. Semtte kiraların ortalama 30 bin pound civarında olduğu da biliniyor.

Angelina'yı Ağlatan İlgi

Bu arada Saraybosna Film Festivali'ne de katılan çiftten Angelina Jolie'ye oyunculuğu ve "Gerçek hayattaki sorunlarla mücadelede yer alması" nedeniyle bir ödül de verildi.

Jolie ilk yönetmenlik denemesi olan 'Land of BloodHonek'de de 1992-1995 yılları arasında Bosna Savaşı'nda gelişen bir hikayeyi konu ediyor. Film, bu yılın Aralık ayında gösterime girecek.

Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti Londra'ya taşındılar

Angelina 'Saraybosna'nın Kalbi Ödülü'nü alırken gözyaşlarına hakim olamadı ve şöyle konuştu: "Biraz daha devam ederseniz gözyaşlarına boğulabilirim. Festivale katılmaktan büyük onur duyuyorum. Burada sanatın bir ülkeyi dönüştürme gücüne tanıklık ediyoruz" dedi.