Ünlü oyunculardan Zabıta'ya masa tepkisi

Berrak Tüzünataç ile Hümeyra, Cihangir'deki işgaliye denetimine takıldı.

Hümeyra'nın evinin altındaki kafede oturan ikili, mekandaki masaların sokaktan kaldırılmasını isteyen zabıtaya tepki gösterdi

Ünlü oyuncular Berrak Tüzünataç ile Hümeyra, önceki akşam Cihangir'de bir kafede sohbet ederken görüntülendi. O sırada Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, mekanın önündeki sandalye ve masaların işgaliye sınırları dışında olduğunu belirterek geri çekilmesini istedi. Bunun üzerine ekiplere sert tepki gösteren Hümeyra, 'İşinize bakın kardeşim. Burada her şey gayet normal. Rahatsız ediyorsunuz bizi' dedi. Olayın büyümemesi için sessizce mekanı terk eden zabıta ekiplerinin ardından keyfi kaçan Hümeyra ve Tüzünataç da evlerinin yolunu tuttu.

Asmalımescit'ten sonra Cihangir'e sıçrayan işgaliye denetimleri, herkesin tepkisini çekmişti. Birçok ünlü isim, bunun Asmalımescit ve Cihangir'in sonunu getireceğini, buradaki ruhun yok olacağını belirtmişti. Beyoğlu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada ise, mekanların haksız rekabetinin önlenmesi ve sokaklardaki yaya ve araç trafiğinin engellenmemesi adına işgaliye denetimlerinin yapıldığını belirtmişti.