Ajda playback yaptı ortalık karıştı

Ajda Pekkan'ın konserlerinde playback yapması hayranlarını ikiye böldü. Pekkan'a hak verenler ve eleştirenler fan kulübün mail sayfasında kavgaya tutuştu.

Süperstar Ajda Pekkan hayranları ikiye bölündü! Pekkan’ın konserlerinde playback yapmasını eleştiren bazı hayranları, playback yaparak dinleyenleri kandırdığını söyleyerek Ajda Pekkan’a kırgın olduklarını mail yoluyla dile getirdiler. Süperstar’ın hayranlarının bir bölümü de Pekkan’ı haklı bulduklarını belirterek, bazı konserlerde playback yapmanın zorunluluk olduğunu söylediler. Fan kulübün mail sayfasından kavgaya tutuşan fanlar, zaman zaman sert sözlerle tepkilerini ortaya koydular.

İŞTE FANLARIN GÖRÜŞLERİ:


- Amerika’da sanatçılar, playback yaptıklarında çok büyük eleştiriye maruz kalıyorlar. Hatta alay konusu oluyorlar. En son Lady Gaga bu konuda “Para verip konserlerime gelen hayranlarıma asla playback yapmam. Çünkü onlara saygım sonsuzdur” demişti. (Gani)
- Nerede o adap, nerede o gururlu davranış? Bunlar konser sonrası kutlama da yapmışlardır, başarı diye. (Emir Pekcan)
- Yurtdışında playback söylerseniz ‘yuh’ çekerler, rezil olursunuz. Playback kabul edilir gibi değil, seyirciye hakarettir. (Deniz)
- Ajda, beş bin kişinin karşısında elinde mikrofonuyla şarkı söylüyormuş taklidi yaptı. Yavandı konser. Sanki tuzu konmamış yemek gibi, lezzetsizdi. (Cem Acuner)
- Playback zaman zaman yapılabilir. Ajda eğer playback yaptıysa mutlaka bir sebebi vardır. (Yılmaz Doruk)
- Konser şarkı dinlemenin yanı sıra sanatçıyla aynı havayı solumak, sahne şovunu izlemektir aynı zamanda. Playback’in her zaman olmamak kaydıyla kabul edilebilir bir şey olduğunu düşünüyorum. (Gülnur)