Sertab Erener ile Demir Demirkan evlenmiyoruz dedi

Sertab Erener ve Demir Demirkan, ilk kez birlikte konser verdi. Ünlü çift, evlilik haberleri hakkında konuştu: 'Evlenmiyoruz!'

Türkiye'nin en önemli seslerinden biri olan Sertab Erener, uzun süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Demir Demirkan'la ilk kez aynı sahneyi paylaştı. 4 bin kişilik Harbiye Açıkhava Cemil Topuzlu Sahnesi'nde konser veren ikiliyi izlemeye 5 bin kişi geldi. Erener ve Demirkan, birlikte verdikleri ilk konserde seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.

NET YANIT VERDİLER

Ancak konserin en ilginç anları Erener ve Demirkan'ın haklarında çıkan evlilik haberlerine yanıt verdiği dakikalarda yaşandı. Demir Demirkan 'evlen' deyince yaklaşık beş bin kişi Sertap Erener'e evlenme teklif edeceğini zannetti. Daha sonra ise Erener, 'miyoruz' diye sevgilisinin sözlerini tamamladı. Ünlü çift, haklarında çıkan haberlere çok şaşırdıklarını çünkü basından hiç kimseyle görüşmediklerini söyledi.

"BİZİ BÖYLE İDARE EDİN"


Sertab Erener evlenecekleri yönündeki iddialara dün akşam sahnede açıklık getirdi.... "Tüm davetliler huzurunda Evlenmiyoruz.Bu nereden çıktı?" diyen Demir Demirkan'a Sertab Erener, "Ben biliyorum Sinan Çetin" dedi.. Biz 15. yılımızı kutlayacağız diye mail attık o evleniyoruz zannetmiş. Ayşe Arman bile arayıp röportaj istedi. Biz Tanrı'nın huzurunda 15 yıldır birlikteyiz. Bizi böyle idare edin" dedi.