Madonna'nın yeni filminde Haluk Bilginer de oynuyor

Haluk Bilginer'in de oynadığı filmin prömiyeri Venedik Film Festivali'nde yapılacak.

Madonna'nın yönetmenliğini üstlendiği ve İngiltere Kralı 8. Edward'ın Amerikalı dul Wallis Simpson ile yaşadığı romantik ilişkiyi konu alan "W. E" adlı filminin dünya prömiyeri Venedik Film Festivali'nde yapılacak.

BİLGİNER DE OYNUYOR


Ünlü şarkıcının yönetmenlik çabalarının ikincisi olan bu filmi, 31 Ağustos'ta başlayacak ve 10 Eylül'de sona erecek olan festivalde yarışmayacak. Madonna'nın, hem yönetmenliğini üstlendiği hem de Alek Keshishian ile senaryosunu yazdığı filminde Abbie Cornish, Richard Coyle, Oscar Isaac gibi ünlü yıldızlar bulunuyor. Filmin Oyuncu kadrosunda sanatçı Haluk Bilginer de yer alıyor.

Yalnızca yurt içindeki festivallerde değil Fransa'da düzenlenen Angers Film Festivali'nde de en iyi Oyuncu ödülü bulunan Bilginer, Madonna'nın filminde, Prenses Diana'nın sevgilisi Mısırlı iş adamı Dodi El Fayed'in babası Muhammed El Fayed'i canlandırıyor.

Madonna ilk yönetmenlik denemesini 2008'de "FilthWisdom" ile yapmıştı. Eugene Hütz, Holly Weston, Vicky McClure ve Richard E. Grant'in rol aldığı film, ilk kez 13 Şubat 2008'de Uluslararası Berlin Film Festivali'nde gösterilmişti. Film sinema eleştirmenleri tarafından beğenilmemişti.