Yalın: Sahnede ego patlaması yaşıyorum

ELLE dergisinin ağustos sayısına konuşan Yalın, ruh halinin eskisinden farklı olduğunu itiraf etti.

Dergiye verdiği röportajda gelecek planlarından ve aşk hayatından da bahseden Yalın, kendisini en çok sahnede mutlu hissettiğini söyledi: “Sahnede olmak, egoyu en çok besleyen şey. O sırada ego patlaması yaşıyorum.”

Son olarak Kuruçeşme Arena’da konser veren şarkıcı, ego patlaması yaşadıktan sonra normale dönme sırrınınsa arkadaşlarıyla zaman geçirmek olduğunu söyledi.31 yaşındaki şarkıcı “Yaşadığım şey hem egoyu besliyor hem de ruh doygunluğu yaşatıyor. Bunu dengelemek çok basit. Sahneden iner inmez, konsere gelen yakın arkadaşlarımla birlikte oluyorum. Onlarla gençlik yıllarıma dönüş yapıyorum. Oradan aldığım enerjiyle günlerce ve hatta aylarca idare ediyorum” dedi.

Müzisyen şu sıra içinde bulunduğu ruh halini de,“Hep ‘30’undan sonra farklı hissedeceksin’ derlerdi ve hakikaten de öyle oldu. Bana keyif veren bazı şeyler değişti. Mesela şu an daha sakin ve huzurlu yaşamayı seviyorum. Eskisinden çok daha az uyuyorum. Hayatı kaçırmama psikolojisinden olabilir. İnsan ilişkilerim değişmeye başladı. Biraz daha toleranslı ve anlayışlıyım artık. Karşımdaki insanları daha çok dinliyorum. Çabuk sinirlenen tarafımı törpülüyorum” diyerek tarif etti.

‘50 YAŞINDA SAHİLDE UÇULMAZ’

Yalın, âşık olma halinin yaratıcılığını çok beslemediğini söyledi: “Çok mutlu olduğum zaman şarkı yazamıyorum. İnsanın kafası bulutlarda gibi oluyor. Yazmak için biraz kendi içime dönmem gerek.”

Şarkıcı söyleşide gelecek planlarını da açıkladı: ““İnsanın beklentilerini iyi planlaması gerek. 50 yaşında sahnede uçamayacağını bilmen lazım. Uzun vadedeki hedeflerim arasında İngilizce albüm yapmak var. 50 yaşımla ilgili beklentim, iyi bir prodüktör olmak. Yıllar sonra sahnede duran adam olarak inmeye başlayacağım belki ama prodüktör olarak yükseleceğim. 60 yaşına geldiğimde bekar bir adam olmam herhalde. Bir yerden sonra evlenip çoluk çocuğa karışacağım, ama o yerin neresi olduğunu kestiremiyorum henüz.”