Catherine, tüm geleneksel kuralları birer birer çiğniyor!

İngiliz Kraliyet Ailesi'ne kısa süre önce giren Cambridge Düşesi Catherine, kraliyet uzmanlarını endişelendiriyor. Çünkü tüm geleneksel kuralları birer birer çiğniyor...

Temmuz ayında yapılan muhteşem bir düğünle İngiltere Prensi William ile dünyaevine giren Cambridge Düşesi Catherine, kraliyetin kurallarını teker teker çiğniyor. Prens William ile yaklaşık 8 yıl çıkan Catherine, eşinin tüm uyarılarına rağmen bazı detayları gözden kaçırıyor.

DİKKAT ETMİYOR
Catherine'in eşiyle katıldığı son etkinliklerde gözden kaçırdığı detaylar In Touch dergisine konu oldu. In Touch dergisine konuşan kraliyet uzmanları şöyle diyor: "William, soylu bir anne tarafından yetiştirildi. Babası prens, büyükannesi kraliçe... Catherine ise çok farklı bir ortamda yetişmiş. William ile uzun bir beraberliği olmasına ve yeterince hazır olana kadar nişanlarına izin verilmemesine rağmen hâlâ detaylara dikkat edemiyor..."

SARILMAK YASAK
Kraliyet üyelerinin kamuya ait yerlerde sarılması yasak! Oysa genç çift, sık sık birbirlerine sarılırken görüntüleniyor.

JÜPON GİYMİYOR

Düşesin rüzgara karşı elbisesinin altına jüpon giymesi gerekiyordu, ancak giymediğini tüm dünya gördü

FISILDAŞMAK YOK

Kraliyet üyelerinin kalabalık yerlerde fısıldaşması yasak. Basının dudak okumasından korkan kraliyet üyeleri, asla fısıldaşarak konuşmuyor. Oysa bu konuda defalarca uyarılan Düşes; eşiyle, ağzını bile kapamadan fısıldaşırken görüntülendi.

DIŞARDA YEMEK YEDİ
Kraliyet geleneklerine göre Düşes'in dışarda yememesi gerekiyor. Ancak dışarıda yemek yerken görüntülendi.

AŞIRI ZAYIF

Düşes, kraliyet üyelerinin 'normal kiloda' bulunma geleneğine uymuyor. Uzun boylu olan Düşes, 43 kiloya inerek bu geleneği bozdu. Kraliyet ailesi bu durumdan tedirgin.

AYAKKABIYA DİKKAT ETMİYOR
Kraliyet kadınları, hava sıcaklığı ne olursa olsun renksiz bir çorap giyiyor. Carherine ise buna olabildiğince dikkat etmesine rağmen Kanada gezisinde çorapsız görüntülendi. Düşes, uygulamanın aksine açık ayakkabı giymekten de çekinmiyor.