'Tuba'nın inanılmaz bir alışverişi var'

Başarılı oyuncu Mert Fırat, rol arkadaşı Tuba Ünsal'ın oyunculuğuyla ilgili konuştu. Fırat, "Tuba'nın inanılmaz bir alışverişi var ve gerçekten çok yumuşak, bunu yakalamak zor" dedi.

NTV ekranlarında yayınlanan Burcu Esmersoy'un sunduğu Yaz Gecesi Şovu programının dünkü bölümüne, ‘Beni Unutma’ sinema filminde rol alan Mert Fırat ile Tuba Ünsal konuk oldu.

Ünsal'ın oyunculuğu hakkında yorumda bulunan Fırat, "Daha tanışmadan önce Tuba'nın izlediğim performansları vardı. Ve bu film vasıtasıyla da çalışma fırsatımız oldu. Çekimlerden önce çalıştık, o sahneleri çekmeye başlayınca da o çalışmaların faydasını gerçekten gördük. Sanki daha önce bir projede oynamışız gibi çok güzel alışverişimiz oldu. O anlamda iki oyuncu arasında bu yakalamak biraz zor oluyor. Ama hksızlık etmeyeyim bu filmdeki herkesle aynı şey oldu" diye konuştu.

Tuba Ünsal'ın inanılmaz bir alışverişi olduğunu vurgulayan Fırat, "Gerçekten çok yumuşak, bunu yakalamak zor. Bir oyuncu vardır, hiç bir şey paylaşamazsın, sana asla kendini açmaz. Tuba onlardan değil. Hem bana kattığı şeyler oldu hem benim onunla paylaştığım şeyler oldu. Bizim için güzel, keyifli bir süreç oldu" dedi.