Saba Tümer: 'Hoşlandığım biri var'

Saba Tümer'den elektrik aldığını söyleyerek ondan hoşlandığını dile getiren Survivor Taner'e kötü haber var.

Saba Tümer canlı yayında önce Taner’e yeşil ışık yakıp “Tanımıyorum, tanımam lazım” dedi, sonra da “Hoşlandığım biri var.” diyerek Taner’in hayallerini suya düşürdü.

“Bayan Kahkaha” lakabıyla tanınan ünlü programcı Saba Tümer, bir erkekten hoşlandığını ancak hoşlandığı erkeğin sektörden biri olmadığını söyledi.

Saba Tümer: 'Hoşlandığım biri var'

HOŞLANDIĞIM BİRİ VAR
Star Tv ekranlarında yayınlanan Yerden Göğe isimli programa canlı yayına konuk olan Saba Tümer özel yaşamına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
“Hoşlandığım biri var” Saba Tümer, hoşlandığı kişinin bu durumdan haberi olmadığını söyledi. Hoşlandığı erkeğin, bu durumu belki tahmin edebileceğini söyleyen Saba Tümer “Belki o da benden hoşlanıyordur. Medyatik biri ve tanıdığımız biri değil. Yaşını da bilmiyorum. Hoşlandığım insan sektörden biri değil. Sektörden biri ile olmaz.” dedi.

SABA’YI ŞAŞKINA ÇEVİREN SORU

Berna Laçin’in “Hoşlandığın erkek genç biri mi?” sorusu ise Saba’yı bir anlık şaşkınlığa sevk etti. “Nasıl genç biri mi?” diyerek şaşkınlığını dile getiren Saba Tümer, şaşkınlığını üzerinden attıktan sonra “ Bilmiyorum yaşını, sormadım” dedi.

Saba Tümer: 'Hoşlandığım biri var'

TANER’İ TANIMAM LAZIM

Survivor Taner’in canlı yayında evlenme teklifine de cevap veren Saba TümerTaner çok şeker çocuk ama tanımıyorum, tanımam lazım” diyerek bu konu hakkında sorulan sorulara da esprili bir yanıt verdi.

Saba Tümer: 'Hoşlandığım biri var'

SABA'DAN CANLI YAYIN GAFI
Saba Tümer’e kaç kez aşık oldunuz sorusuna iki bucuk diyince izleyicileri gülme tufanına soktu. Tümer’in gafı bununla da sınırlı kalmadı eski sevgilisi için “yarım kaldı o çocuk” diyince stüdyoda olanlar oldu.

BEYAZ GAZETE