Sıla albümünü zamana yayacak

Diğer iki albümde hızlı davarandığını söyleyen Sıla, bu kez albümü zamana yaymak istediğini söyledi.

Son albümü “Konuşmadığımız Şeyler Var”la başarısını perçinleyen Sıla, yarın akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde olacak. Sanatçı, üç albümünün en sevilen şarkılarını seslendireceği konseri için özel sürprizler de hazırladı.

Hayranlarınız Harbiye konseriniz için sabırsızlanıyor. Açıkhava’da ne gibi sürprizler bekliyor peki onları?

Üç albümde yer alan birçok şarkıyı söyleyeceğim o gün. E var tabii başkalıklar da ama şimdi söylemeyeyim de efsunu kaçmasın.

Prodüktörlüğünü üstlendiğiniz Gökhan da orada olacak mı?

Elbette. İki senedir aynı sahnedeyiz ve albümünü sonbahara yetiştireceğiz inşallah. Kendimizi tutamayıp paylaştığımız şarkısı “Hadi Ordan”ı Harbiye sahnesinde söyleyeceği için de çok heyecanlıyız.

“Konuşmadığımız Şeyler Var”, hit şarkı açısından çok bereketli bir albüm oldu. En son “Kafa”ya klip çekildi. Şimdi sırada hangisi var?

Hedefimiz birçok şarkıya klip çekmek... Sonbaharda “Boş Yere”ye çekebiliriz, ya da ters köse yaparız “Gol” olur.

Bu arada yeni albüm için hazırlıklara başladınız mı?

Yeni albümün çıkmasına çok var daha... “Konuşmadığımız Şeyler Var” kasımda çıktı. Yazık olmasına dayanamayacağım çok şarkı var içinde... Diğer iki albümde hızlı davranmıştım, bu kez albümü zamana yaymak istiyorum.

BOŞ OTURMAK BANA GÖRE BİR İŞ DEĞİL

Bu yıl hiç dur durak bilmediniz. Kendi şarkılarınızı yazdınız, Gökhan’ın albümünü hazırladınız, konser alanlarını doldurdunuz. Yorgunluğunuzu nasıl atıyorsunuz?

Atamıyorum ki... Tatil yapacak, yorgunluk atacak zaman bulamadım henüz. Gerçi yoğun çalışmasam bu kadar, çok daha fazla yorulurum. Oturmak bana göre değil, hep aktif olmam lazim.

Pop müzik yapıyorsunuz ama asıl eğitiminiz caz üzerine... Bir zamanlar caz icra etmişsiniz de zaten. Yine böyle bir çalışmaya imza atmayı düşünür müsünüz?

Kısa vadede öyle bir planım yok. İyi bir dinleyiciyim artık sadece...

Popüler kültür içinde sansasyondan uzak kalmak için ne gibi yöntemler geliştirdiniz?

Hiçbir özel yöntemim yok. Uzak kalmak isterseniz kalırsınız zaten. Özel hayatınızla ilgili soruları cevaplamak istemezseniz cevaplamazsınız, bu kadar basit.

Sizi sektörde en çok rahatsız eden tavır ve söylem nedir?

Rahatsız olamayacak kadar uzağım o ortamlardan...

ESKİDEN SAÇLARIM BİR GÜN SARIYDI ÖTEKİ GÜN PEMBE

30’lu yaşlar nasıl geçiyor?

Son derece keyifli, yoğun ve düşünceli...

Peki sürekli saç rengi değiştirmeniz, ruhsal iniş çıkışlar yaşamanızın mı yoksa ikizler burcu olmanızın mı sonucu?

Siz buna değişiklik mi diyorsunuz? Albüm öncesi bir gün pembeydim, bir gün sarı. Artık eskisi kadar sık değiştirmiyorum. En azından radikal farklılıklar yapmıyorum. Saçımdan başımdan memnunum. Artık algım görselden çok daha başka yerlerde.