Evlilik teklifi Ecem'den geldi

Geçtiğimiz yaz dünyaevine giren Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya, evliliklerinin birinci yılında hissettiklerini anlattı: Halen flört dönemini yaşıyoruz, bir yıllık sevgili gibiyiz!

Onlarınki masal gibi bir hikaye... Dizi setinde tanışan ve nikah masasına oturan Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya, önümüzdeki günlerde ilk evlilik yıldönümlerini kutlayacak. 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Muro' tiplemesiyle tanınan Mustafa Üstündağ, diziden ayrıldıktan sonra 'Cümbür Cemaat Aile' dizisine transfer olmuştu. Aynı dizide rol alan Ecem Özkaya'ya ilk görüşte aşık olan Üstündağ, güzel oyuncuyla ani bir kararla hayatını birleştirmişti. Beraberliklerinin 100'üncü gününde evlenen çift, evlendikten sonraki ilk röportajlarını GÜNAYDIN'a verdi. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, flört döneminde birbirlerini tanımaya ayıracakları zamanı evliyken geçirmeye karar verdikleri için hızlıca evlendiklerini söylüyor. İşte anlattıkları...

ÖKÜZ GİBİ BAKARIM DİYE KORKTUM

'Cümbür Cemaat Aile' dizisinin setinde tanıştınız. İlişkiniz nasıl aşka dönüştü?


Mustafa Üstündağ: Dizinin yapımcısı Sinan Çetin'den Allah razı olsun. Ben ilk gördüğümde aşık oldum. Ecem'i görünce 'Allahım ne oluyor!' dedim.
Ecem Özkaya: Ben de kendimi okula yeni gelmiş bir çocuk gibi hissediyordum. Dizide partnerimi oynuyordu ama çok fazla yüzünü göremiyordum Mustafa'nın.
M.Ü.: Çünkü ben kaçıyordum. Etkilendiğim için öküz gibi bakarım diye... İnsan beğendiğine bakmak istiyor, bakmaya doyamıyor.
E.Ö: Makyaj odasında denk geldik bir gün. Havadan sudan konuşurken benim dinlediğim Beyrut müziğine takıldı. Sohbet oradan açıldı. O akşam bir şeyler içmeye gittik. Devamı geldi.
M.Ü.: Allah razı olsun Beyrut'tan.

ECEM'İN GÖZLERİNE VURULDUM

Birbirinizde en çok neden etkilendiniz?


E.Ö.: Fikirleri ve bakışı... İçini açıp bakınca da hakikaten çok dolu ve çok iyi bir oyuncu Mustafa. Kocam diye söylemiyorum. (Gülüyor) Bir kadın gerçekten erkeğinin kendisinden iki gömlek üstün olmasını ister. Ben bayağı ağzının içine düştüm Mustafa'nın.
M.Ü.: Ben gözlere vuruldum. Tanıdıkça da kişiliği beni etkiledi.

Ani bir kararlar evlendiniz. Evlilik kararı almanızda ne etkili oldu?

M.Ü.: Bizim için de çok ani oldu. Hayata hiçbir zaman yön veremiyorsunuz. Plan yapmaya çalışıyorsunuz ama planlamadığınız bir şey hayatınızın yönünü değiştirebiliyor. Evlilik de aslında Ecem'i görene kadar planlamadığım bir şeydi. E.Ö: Benim hiç aklımda yoktu evlenmek. Hatta bir itirafta bulunmak istiyorum. Mustafa'ya ben evlenme teklif ettim.

Mustafa Bey'i büyük bir yükten kurtardınız o zaman...

E.Ö: (Gülüyor) Evet, Mustafa'nın aklını okumuşum. O, duygularıyla ve hareketleriyle zaten belli ediyordu ama ben ondan önce söyledim.