Deniz Seki çiğ beslenmeyi seçti

Kilo vermek için birçok yol deneyen Deniz Seki şimdi de çiğ beslenme yöntemi Raw Food'u seçti.

Seki günde 40 TL harcayarak çiğ sebze tüketiyor...

Devamlı kilo alıp veren, en soncezaevine girdiği dönemde zayıflayan Deniz Seki, hastalığı sürecinde aldığı narkozlar yüzünden yine şişmanladı. Bugüne kadar fazla kilolarından kurtulmak için birçok diyet ve detoks programı uygulayan Seki, formuna kavuşabilmek için yeni bir yönteme başladı.

KEBAP YASAK

Ünlü popçu beslenme tarzı olangünümüzde ise birçok Hollywood starınınuyguladığı Raw food’la kilolarından kurtulmaya çalışıyor. Seki’nin kebap ve balık yemeyi çok sevdiği biliniyor.Oysa yeni zayıflama programıyla bunları yemesi tamamenyasak. Evine günlük gelençiğ yemeklerle beslenmesi gereken Seki tam bir vejetaryen oldu. Özel hazırlanan ve günlük 40 TL olan beslenme programıyla sanatçı, iki haftada iki kilo verdi. Ramazanda ise iftar box programına geçecek olan Seki’nin yiyecekleri yine evine özel gidecek. Bu program ise iftar yemeği, tatlı, atıştırmalık krakerler, sahur yemeği ve içeceklerden oluşacak.

Ünlü isimler den Raw Foodist’ler

Yiyeceklerin 117 derece Fahrenayt’ta (47 santigrat derece) besin değerlerinin kaybolduğuna bu yüzden de çiğ ya da “canlı” yenmesi gerektiğine inanılan bir çeşit sağlıklı beslenme akımı. Takipçilerinin raw foodist diye anıldığı bu akımda pişirmek kabul görmüyor. Hollywood starlarından Uma Thurman, Demi Moore, Natalie Portman çiğ besleniyor.