Olivia Wilde: Ben aptal değilim

Olivia Wilde 'aptal' olmadığını söyledi.

Olivia Wilde Hollywood’da başarılı olmanın görünüşe bağlı olduğunu itiraf etti ancak kendisinin güzel bir ‘aptal’ olmadığını söyledi.

Olivia Wilde fiziğinin güzelliğiyle tanınıyor. Muhteşem ‘Tron’ yıldızı, oyunculuk kabiliyeti yüzünden saygı görmenin harika olduğunu, Hollywood’da başarılı olmanın çoğu zaman görünüşe bağlı olduğunu, ancak kendisinin ‘aptal’ olmadığını da ısrarla belirtiyor.

Aktris New York Times’a şöyle bir açıklamada bulundu: “Endüstrideki fiziksel görünüşe verilen öneme karşı savaşmak sadece bir zaman kaybı. Bu yüzden bu oyunu oynamayı seviyorum. Birşeyler öğrenmeye susamış durumdayım. Ben sadece nasıl poz verileceğini bilen bir aptal değilim. Fakat eninde sonunda bunun beni daha az yeri doldurulabilir biri yaptığını düşünüyorum.”

Fakat Olivia’nın görünüşünü önemsemediği zamanlar da var. ‘Cowboys & Aliens’ filminin yönetmeni Jon Favreau, Olivia’nın sette örneğin uçan bir uzaylının onu atından düşürdüğü sahnede olduğu gibi bir çok akrobatik hareketi kendisinin yaptığını söylüyor.

Olivia’nın hızla giden bir atın üstünden vince bağlı bir kablo ile çekildiği sahne hakkında Jon şöyle dedi: “Doğrusunu söylemek gerekirse, dublörlerimizi zor duruma sokuyor. Bizim saf kızımız bütün korkutucu hareketleri hepsi çok kolaymışçasına yapıyor.”