Sofia Vergara'dan güzellik sırları

Kolombiyalı aktris Sofia Vergera güzellik sırlarını anlattı

Amerika'da ABC knalında yayınlanan sitcom ‘Modern Family’deki rolüyle tanınan Kolombiyalı aktris Sofia Vergera, harika görünmenin sırrını açıkladı. Vergera People Dergisi’nin ‘En Güzeller’ sayısında yer aldı ve AskMen’in ‘En Çok Arzulanan Kadın’ listesinde zirveye yerleşmek üzereyken birinciliği Blake Lively’e kaptırdı.

Aktris yakında vizyona girecek olan aile filmi ‘The Smurfs’(Şirinler)de Fransız bir kozmetik patronunu oynuyor ve Vergera iyi görünmek için “dengeli bir yaklaşım” izlenmesi gerekiğini söylüyor.

Vergera Fox411’e şöyle konuştu: “Her şeyden az az. Ne çok fazla yemek, ne çok fazla egzersiz, hiçbir şeyin fazlası değil. Her şeyden az az.” Cilt koruması açısından dermatologların söylediği, yapılması gereken şeylerin yapılmasını ve güneşli günlerde güneş kremi sürülmesini tavsiye ediyor. ‘Modern Family’de Ed O’Neill’in karekterinin eşini oynayan Sofia, seks sembolü olarak görülmesiyle ilgili hiçbir problemi olmadığını da sözlerine ekliyor: “Bunu seviyorum. Benim yaşımdaki biri için bu harika. Muhteşem. Ben pozitif ve iyi olan her şeyin kariyerinize yardımcı olduğunu düşünüyorum. Neden bunu kabul edip avantajlarından yararlanmayayım ki?”

‘The Smurfs’ filminde yer almasının yanında, Sofia Vergera, Robert De Niro ve Ashton Kutcher’ın yer aldığı ve büyük bir heyecanla beklenen ‘New Year’s Eve’ filminde de oynuyor. Ayrıca şu anda Farrelly Brothers’ın komedisi ‘The Three Stooges’ın da çekimlerine başladı.