Cemil İpekçi: Cilveden vazgeçemiyorum

CNN Türk ekranlarında Mesut Yar'ın sunumuyla ekrana gelen “Burada Laf Çok isimli” programa katılan ünlü modacı Cemil İpekçi açıklamalarıyla yine şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde “Kadın olsaydım, metres olurdum.” diyen İpekçi, bu kez de “Çapkın değilim, cilveliyim” dedi. Mesut Yar’ın sorularını yanıtlayan Cemil İpekçi, canlı yayında kendisine sorulan sorulara sıra dışı cevaplar verdi. Mesut Yar’ın “Evlilik düşünür müsünüz?” sorusuna “Evlilik hayır düşünmem” diyerek cevap veren İpekçi, “Çapkın mısınız?” sorusuna ise şu sözlerle yanıt verdi;

Cemil İpekçi: Cilveden vazgeçemiyorum

CİLVEDEN VAZGEÇEMİYORUM
Hayır değilim, cilveliyim. Yani şöyle bir şey söyleyeyim. Kadın olsaydım, tek evlilik yapardım ama cilveden vazgeçemezdim. Kasaba bile gittiğimde et alırken, elimde olmadan bakıyorum cilveleniyorum. Ben kadın olsaydım, metres olurdum. Çünkü son kararım o. Senelerce bir erkeğin eşi olmak çok hoş geldi bana. Ama aldığım tecrübelerden sonra, baktım ki metres olmak daha hoş bir şey. Çünkü metres olduğunda kıymetli oluyorsunuz, kadın olduğundan malı gibi görüyor erkek. Metres olduğunda haftada bir iki kere görüyor sizi ama, hiç olmazsa temizlenip paklanıp geliyor.

BEYAZ GAZETE