Aydemir Akbaş: 'Hastanenin terasında balık yedik'

40 yıllık dostu Tatlıses'i hastanede ziyaret eden Aydemir Akbaş "Durumu çok iyi. Hatta hastane terasında balık yedik" dedi

Uzun yıllar ara verdiği dizi setlerine eski bir boksörü canlandıracağı "45" adlı diziyle dönecek olmanın heyecanını yaşayan ünlü sanatçı Aydemir Akbaş, yakın dostu İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti.

Akbaş, 14 Mart'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavisine Maltepe'deki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam edilen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in çok iyi olduğunu söyledi.

Akbaş, şöyle dedi: "İbrahim aynı İbrahim; bir değişiklik yok. Yürümede bayağı mesafe kat etmiş olmasına sevindim. Hatta ziyarete gittiğimde terasta balık bile yedik. Eski günleri yâd ettik. Çok keyifliydi. Arada şarkı mırıldanıyordu. Ben İbrahim'i bildim bileli çalışıyor. Senelerce dinlenmedi. Bu vesileyle kafasını dinliyor, dinleniyor. Kendisine de söyledim, doğru söylüyorsun dedi. Bu dinlenme ve kafa dinleme sürecini çok iyi geçiriyor. Kimse merak etmesin, İbrahim bomba gibi." Bu arada Tatlıses'in ikinci ameliyat için yeniden Almanya'ya gideceği belirtildi. Ünlü türkücü, saldırının ardından Maslak Hastanesi" href="https://www.beyazgazete.com/acibadem-hastanesi.html">Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınmış ve parçalanan kafatası kemikleri karın boşluğuna yerleştirilmişti. Önümüzdeki ay Almanya'ya gidecek olan Tatlıses'in karın boşluğundaki kemikler, yeniden operasyonla kafatasına yerleştirilecek.