Sezen Aksu yaşadıklarını anlattı

'Sezen Aksu ve Arkadaşları' projesiyle bir dizi konsere hazırlanan Sezen Aksu katıldığı 'Gece Gündüz' programında samimi açıklamalar yaptı.

İşte Aksu'nun programda anlattıkları;

"Her şey için her insan için ilişkilerde de öyle bir arkadaşlık için de üretim çok önemli. Ben korkusuz cadı gibi bir kadınım. Fakat ilk defa bu kadar kıyısına gelince, pankreas da sakat bir organ. Pataloji sonucu gelene kadar bilmiyorsunuz ne olup biteceğini.

O gün ameliyata giderken şöyle bir baktım herşey gözüme acayip bir güzel gözüktü. Bunu anlamak için evrenin sopasını arada küçük bir ihtiyaç oluyor."

Soru: Ameliyat sonrasında muhasebe oldu mu? Dostlar pek de dost olmayanlar gibi?

"Bunların hepsi insanlık halleri. Ben sitemden nefret ederim. Hayat herkesi öyle bir savuruyor ki. Bütün arkadaşlıklarım nerede kaldıysak oradan devam ediyor. Bence bir insanın arkadaşlarına verebileceği en büyük lüks yüksüzlük. Ne yapalım işte hayat savuruyor insanı.

Bende hiç sitem yoktur. Çok uzun zaman önce hallettim. Ve bu büyük bir konfor. İnsanlardan beklentileriniz olmadığı zaman o hafiflik. Ne kadar sitem ederseniz insanda müthiş bir sıkıntı gelişir. Ben kimseye sıkıntı vermek istemiyorum. Ne zaman arayabiliyorsa o zaman. Arayamamış işte. İnsanlık halleri. Ne kadar tolere edebilirsek o kadar iyi. Hafif olmak çok değerli benim için."