'Aptallar seksi olduklarını söyler'

Yıllara meydan okuyan sanatçı Ayşegül Aldinç, ünlüler dünyasında tartışma yaratacak bir lafa imza attı. Aldinç, "Türkiye'nin en seksi kadınıyım lafını benim ağzımdan duyamazsınız. Aptallar böyle şeyler söylerler" dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü bölümüne konuk olan Sanatçı Ayşegül Aldinç, ünlüler dünyasında tartışma yaratacak bir lafa imza attı.

Yar'ın, "Türkiye'nin en seksi kadınıyım dediniz mi?" sorusuna Ayşegül Aldinç "Türkiye'nin en seksi kadınıyım lafını benim ağzımdan duyamazsınız. Ben böyle laflar edecek kadın mıyım" diye cevap verdi.

Mesut Yar, "Öyle görmüyor musun hakikaten" sorusuna karşılık Aldinç çok tartışılacak bir lafa imza attı. Aldinç, "Niye göreyim ki? Aptallar böyle şeyler söylerler. Aptal bir kadına benziyor muyum, böyle bir şey söyler miyim? Birileri bunu ilan ettiyse bunda bile hata vardır. Neye göre en seksi kadın" şeklinde konuştu.

"GÜZELLİĞİNİN VE GENÇLİĞİNİN SIRRI NE?"


Yıllara meydan okuyan Aldinç çok merak edilen güzelliğinin ve gençliğinin sırrını da anlattı. Ayşegül Aldinç, "Herkesin yapması gereken şeyleri yapıyorum. Onun dışında bir şey yapmıyorum aslında. Dikkat ediyorum ve dikkat etmeyi sürdürüyorum. Spor yapıyorum, yüzüyorum, yemeklerimi kendim pişirip yanımda taşıyorum. Su içiyorum. Gece hayatım yok, içki sigara alt düzeylerde. Kahve günde bir tane içerim, hiç içmesemde olur. Kola içmem, kızartma yemem. Meyve sebze yiyorum, et de yiyorum. Uyku düzenime dikkat ediyorum. Düzenli yaşayınca daha diri kalabiliyorsun. Sağlam kafa hakikaten sağlam vücutta bulunuyor" diye konuştu.