Bir gezide 40 farklı giysi

Düşes Catherine, 10 günlük Kuzey Amerika turunda tam 40 farklı giysiyle karşımıza çıktı! Düşes gezisinde; L.K. Bennett ayakkabılarını, J Brand jean pantolonunu ve Erdem Moralıoğlu tasarımlarına çok sık yer vermiş!

DEĞİŞİKLİK SEVMİYOR

Düşes Catherine'in benzer kesimlere sahip elbise seçimleri bazı modacılar tarafından sık sık eleştirilmesine neden oluyor. Düşes'in Los Angeles'taki Bafta Balosu'nda giydiği elbise hayal kırıklığı yarattı çünkü McQueen marka tuvaletinin, düğün gecesi verilen davette giydiği beyaz elbiseye çok benzemesi yine dikkatlerden kaçmadı...

ERDEM'İ SEVİYOR

Bu gezi Düşes Catherine'in, Erdem Moralığlu tasarımlarına olan düşkünlüğünü de gözler önüne serdi. Düşes, gezi boyunca ikisi de lacivert renklerde iki Erdem marka elbise giydi.

O DA ROLAND MOURET'Cİ

Ünlü tasarımcı Rolan Mouret'nin sade ve şık elbiseleri bu sezon resmen patladı. Catherine de seyahatinin ilk günü Roland Mouret imzalı lacivert bir elbise giydi. Catherine, elbisesini Mulberry marka çantayla tamamladı.

TUTUMLU DÜŞES

Catherine, gezi boyunca 40 giysi değiştirse de tutumlu olmaktan vazgeçmedi. Düşes, gezide 2006 yılından bu yana farklı etkinliklerde defalarca giydiği Issa marka puantiyeli elbisesini de getirdi.