Duygu Önbilgin sessizliğini bozdu!

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin babası olan işadamı Efe Önbilgin'in hamile eşi Duygu Önbilgin 'Ağır hakaret ve şiddete maruz kaldığı' iddiasıyla mahkemeye başvurdu..

Deniz Akkaya ile evlenmesi beklenirken, 8 ay önce sürpriz bir kararla üniversite arkadaşı Duygu Ekşi ile evlenen işadamı Efe Önbilgin boşanıyor! 8 aylık hamile olan Duygu Önbilgin; eşinin Ocak ayından beri gece alkollü gelerek kendisine şiddet uyguladığını, Mayıs'tan itibaren de hamile haliyle yalnız bırakıldığı iddiasıyla, boşanma davası açtı. "Doğum yapacak param yok" diyen Duygu Önbilgin kendisi için aylık 15, bebeği için de 10 bin lira tedbir nafakası talep etti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Duygu Önbilgin dilekçesinde; evliliğinin ilk haftasından sonra eşinin her gün sabaha karşı alkollü geldiğini, huzurun bozulması için çaba sarf ettiğini öne sürdü. Evliliklerinin üzerinden bir ay geçmeden, eşinin ağır hakaretler etmeye başladığını belirten Ekşi, şikayetlerini şöyle sıraladı: "Hakaretlerin yanı sıra, tahkir ve tahrik edici cümleler sarf etti. Her şeye tepki vererek, benimle olan diyaloğunu kopardı. Duruma tepki gösterdiğimde ise şiddetine maruz kaldım. Kalbim ve onurum kırıldı."

Efe Önbilgin'in, Mayıs ayında evi terk ettiğini söyleyen Duygu Önbilgin, dilekçede şunları anlattı: "Bir kez bile telefonla arayıp çocuğunun sağlığını sormadı. Ona en fazla ihtiyacım olduğu dönemde beni terk etti. Hamileliğim boyunca kontroller için hastanelere hep yalnız gittim."

Deniz Akkaya; Efe Önbilgin'den ayrıldıktan 5 ay sonra hamile olduğunu açıklamıştı. TNT Televizyonu'nun sahibi Önbilgin, kızı Ayşe'ye aylık 6 bin 300 lira nafaka ödüyor.

Duygu Önbilgin, maddi sıkıntı içinde olduğunu boşanma davası dilekçesine şöyle yansıttı: "Çalışmadığım için doğacak çocuğum için hiçbir hazırlık yapamadım. Zaruri ihtiyaçlarımı kredi kartı ile sağlıyorum, onları da ödeyemediğim için kapanmak üzereler. Eşimin aylık kazancı 100 bin lira. Ben de kendim için 15, çocuğum için 10 bin lira tedbir nafakası istiyorum!"