Tuba Ünsal sete kızıyla geliyor

Mert Fırat, Açelya Yılhan, Tuba Ünsal ve Kenan Ece'nin başrollerini oynadığı ve bir aşk dramını konu edinen 'Beni Unutma' filminin çekimleri önceki gün İstanbul'da başladı.

Yapımcılığını AFS Film’in üstlendiği, senaryosunu Burak Göral’ın yazdığı filmde yönetmen koltuğunda Özer Kızıltan oturuyor. Sinan karakterini canlandıran Mert Fırat, filmin “En fazla ne kadar sevebilirsin?” sorusunu sorduracağını, hem çok klasik bir aşk filmi izleyeceğimizi hem de seyirciyi şaşırtacaklarını ifade ediyor. Mert Fırat, “Açelya Yılhan’ın canlandırdığı Olcay karakterinin çok ses getireceğini düşünüyorum” derken, ilk kez bir sinema filminde rol alan Yılhan, çok zor bir rolün üstesinden gelmeye çalıştığını söylüyor.

ANNELİK HAYATIMI DEĞİŞTİRMEDİ

Filmde bir reklamcıyı canlandıran Tuba Ünsal, nereye giderse kızı Sare’yi de yanında götürüyor. Güzel oyuncu, “Yaptığım her işte annelik sorusu karşıma çıkıyor. Anneliğin hayatımda birçok şeyi değiştirmemesi için uğraşıyorum, işimi yapmaya devam ediyorum ama yaptığım her güzel projede işten çok annelik sorusuna maruz kalıyorum. Bu da anneliğin en zor kısmı herhalde” diyor. Oya DOĞAN