Katalog çekiminde göz kamaştırdı

Survivor'un yıldızı Özge Ulusoy moda konusunda genç kızları bilgilendirdi.

Özge Ulusoy, stilist Hakan Öztürk ve moda fotoğrafçısı Lara Sayılgan , eğlenceli ve keyifligeçen fotoğraf çekiminin ardından genç kızlar için nasıl giyinmeliler sorusunacevap verdiler.

Sayılgan , eğlenceli ve keyifligeçen fotoğraf çekiminin ardından genç kızlar için nasıl giyinmeliler sorusunacevap verdiler.

adl Koleksiyonunfotoğraflarını çeken moda fotoğrafçısı Lara Sayılgan " Sevgili Özge'yle uzun bir süre konsept üzerine çalıştık vefotoğraflarda tam istediğimiz gibi oldu. Bu kış çok renkli geçecek, diğerkışlardan çok daha hareketli olacak. Kış sezonunda renkli kıyafetleridengelemek için doğal makyajlar tamamlayıcı olacak. Dünyada böyle bir gidişatvar, bizde Özge'yle çekimimizde bunu yakaladık. 70'ler kadınını ortayaçıkarttık. Özge'yle çalıştığım için çok mutluyum eğlenceli bir çekim oldu" dedi.

2011-2012 sonbahar kış koleksiyonunun stilistliğini yapan Hakan Öztürk" Çekimde ikonik stiller çok önde, 70'lerin2. Yarısı güçlü kadın çizgisi, 90'ların yavaş yavaş etkisini gösterdiği çizgilikazak ve süveterleri ve 60'lar var ama en çok 40 ların vintage modellerini görüyoruz.Favorilerim yüksel bel pantolonlar, ara boy çan etekler ve büyük boy paltolar. Çekimlerde çok başarı bir ekiple çalıştık herkes işinde profesyonelce çalıştıve çok eğlenceli bir çekim oldu. Gençlere önerilerim; öncelikle kendi vücutlarınıtanımaları gerektiği, illa moda diye vücutlarına aykırı giyinmemeli ve kendi vücutlarınagöre modeller seçmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

adL markasının yeniyüzü ve survivor'un güzel yarışmacısı Özge Ulusoy" Çekimlerde kendi dallarında en iyi isimlerle çalıştık bundan dolayıçok iyi bir iş ortaya çıktı. Hem iş hem eğlence bir arada çok güzel bir çekimoldu. adL markasının yüzü ve temsilcisi olduğum için çok mutluyum kıyafetleriçok beğendim hepsinden bende de olacak. Tasarımlarda 70'ler ve 40'ların güçlükadın çizgisi var. İkisi de benim sevdiğim dönemler ve kışın bu yıllar çok modaolacak. Genelde modayıtakip ederim ama trendlerin içinden kendime yakışanı seçmeye özen gösteririm.Topuklu ayakkabı vazgeçilmezim yazları şort ve etek, kışları jean çok giyerim, küpe ve saat en önemli aksesuarlarımdır. Bence önümüzdeki sezon yüksek belpantolonlar ve uzun etekler çok revaçta. Göz makyajını az, dudakta koyu renktercih ediyorum. Ve genç kızLara da bunu öneriyorum. Ayrıca alışveriş için Nişantaşı ve Bebek, İstanbul'da en çokgittiğim yerler. Gençlere tavsiyemtaklitten kaçınıp kendileri gibi olmaları."dedi.