Serdar Ortaç: Ona on bavul feda olsun

Serdar Ortaç, iki yıl ilişki yaşadığı Litvanyalı Asta hakkında çıkan hırsızlık haberlerini yalanladı.

Serdar Ortaç, iki yıl aşk yaşadığı ve geçtiğimiz ay olaylı bir şekilde ayrıldığı Litvanyalı sevgilisi Asta'yı hâlâ unutamadığını açıkladı. Ünlü şarkıcı, eski sevgilisi hakında çıkan "Bavullarla kaçtı. Serdar'ın eşyalarını çaldı" şeklindeki haberlerin kendisini çok üzdüğünü söyledi:

Ayrılığımızın ardından, Asta hakkında "Serdar'ın eşyalarını çalıp gitti" şeklinde haberler çıktı. Asta'nın hırsız muamelesi görmesi çok yanlış.

TÜRKİYE'YE ALIŞAMADI

Aşk acısı yok ama yazılanlar beni çok üzüyor. Asta, bana iki sene kadınlık yaptı. Bavul alıp, kaçtığı yazıldı. Zaten ona bir değil on bavul feda olsun!

Hırsızlık haberlerinin ardından tekrar bir araya gelmemiz çok zor. O da kendi ülkesinde o haberleri okuyor. O yüzden bir daha gelmez.

Asta, Türkiye şartlarını alışamadı. Kız, bilmediği bir ülkede yaşıyor. Siz Litvanya'da iki hafta kalabiliyor musunuz? Bunun altında başka neden aramayın. Kendi ülkesinin dışında, başka bir ülkede yaşamaya hazır olmadığını söyledi.

Ayrılık kararını Asta'nın annesiyle birlikte aldık. Asta defteri tamamen kapandı.

Geçtiğimiz günlerde 9 kızla görüntülendim. O kızların hepsi arkadaşımdı. Ben bu aralar yalnız kalmak istiyorum. Kalbim boş. Zaten ayrıldığınız kızı hemen unutmanız mümkün değil...

'ATMA'YI BEĞENDİM!

Şu an sadece konserlerime konsantre oluyorum. Bu yaz yoğun çalışıyorum. Çalışmak güzel!

Ben mesleğimde doğru bildiğim yoldayım. Yaşlandıkça daha çok tecrübe kazanıyorum.

Bu yaz en çok Hande Yener ile Sinan Akçıl'ın 'Atma' düetini ve Ajda Pekkan'ın söylediği 'Yakar Geçerim' şarkısını beğendim.