Giyim konusunda yardım aldım

Emma Watson'ın çok meşgul olduğu için bir stiliste ihtiyacı var.

‘Harry Potter’ serisinin aktrisi, moda seçimleri ile sayısız övgü alıyor ancak bazen yardıma ihtiyaç duyduğunu çünkü alışveriş yapmaya zamanı olmadığını söylüyor: “İtiraf ediyorum, yardım aldım çünkü çok meşguldüm.”

21 yaşındaki güzel yıldız birçok moda reklamlarında yer almıştı ve yıldız Brown Üniversitesi’ndeki çalışmalarından dolayı başka film projelerine katılamadığı için modellik yapmaya başladığını söylüyor.

Aktris şöyle konuştu: “Okuduğum için, başka bir filmde yer almak ve yönetmenler ile ajansların bana farklı şekilde bakmalarını sağlamak için zamanım yok. Bence moda kendimi ifade etme şeklim. Her fotoğraf çekiminde, bir şekilde, farklı bir karakteri oynuyordum.”

Bir yandan moda üzerine yoğunlaşan Emma, artık ‘Harry Potter’ serisi sona erdiği için gelecekte neler olacağı konusunda “hiçbir fikrinin olmadığını” söylüyor. Grazia dergisindeki röportajında ayrıca şunları söyledi: “Bence her şey mümkün. Ne yapmak istediğim konusunda hiçbir fikrim yok o yüzden akışına bıraktım. Fakat hayatımda önüme çıkacak şeyler konusunda çok heyecanlıyım.”