Annelik görevimden asla kaçmam

Ünlü yıldız aile hayatıyla ilgili konuştu.

Hollywood’un en çok kazanan aktrisi olmasının yanı sıra Sarah Jessica Parker aynı zamanda bir yapımcı, eş ve 3 çocuk annesi. Peki bunların hepsini bir arada nasıl yapıyor dersiniz?

Aktris kendi ve eşi Matthew Broderick hakkında “Evde bir yardımcımız yok. Biz kendi kendine çocuklarını büyütmeyi seven ebeveynleriz” diyor. “Bu ikimiz için de çok önemli bir şey ve ikimiz de ebeveynlik görevinden kaçmıyoruz. Eğer bu görevi yerine getirmeyecekseniz bir aile olmanın ne anlamı kalır ki” diye de ekliyor.

Parker yeni filmi ‘I Don’t Know How She Does It’te başarılı bir iş kadını olan bir anneyi canlandırıyor. Film aile ve iş hayatını dengelemeyi konu alıyor. Yani Parker’ın kendiyle özdeşleştirebileceği bir rol.

Parker’ın, aktör Matthew Broderick’ten 8,5 yaşında James Wilkie adında bir oğlu ve 2 yaşında olan Loretta ve Tabitha adında ikizleri var.

Basında da çokça yer alan doğurganlık problemi sebebiyle aktris ikiz kızlarına taşıyıcı anne sayesinde 44 yaşında sahip oldu ve geç anne olmanın bazı avantajları olduğunu düşünüyor.

“Bu durumun beni daha iyi bir anne yaptığına inanıyorum. Çocuklarıma sahip olana kadar saatlerce uyumak gibi pek çok fırsatı değerlendirdim. Senelerce saat 11.00’e kadar uyudum” diyerek geç anne olmanın güzelliklerinden bahsediyor.

Aktris 3 çocuklu bir anne olmanın zorluklarının da farkında. “Şu an için aklıma takılan tek konu enerjimin yetip yetmeyeceği. Umarım çocuklarımla ilgilenmek için yeterli enerjiye sahip olurum. James Wilkie’ye harcadığım enerjiyi düşünüyorum şimdi onun iki katını harcamak durumundayım” diyor.


Annelik görevimden asla kaçmam